Pritaikyti individualiems poreikiams Pritaikytų Laikinųjų Tatuiruočių Bet Suaugusiųjų Žodžiai BDSM Frazes Užsakymą Suaugusiųjų Vaizdai Tatuiruotė Asmeninį Tatuiruotė Vaidmenų žaidimas

Pritaikyti individualiems poreikiams Pritaikytų Laikinųjų Tatuiruočių Bet Suaugusiųjų Žodžiai BDSM Frazes Užsakymą Suaugusiųjų Vaizdai Tatuiruotė Asmeninį Tatuiruotė Vaidmenų žaidimas

w166362

Nauja

Yra sandėlyje

€12.67
Vnt.

Žymos: bdsm, nelaisvėje rožinė, flogger oda, bdsm žaislas, laikinos tatuiruotės, bdsm bondage plieno, lytis tatuiruotė, decal tatuiruotė, logotipą, apskretėlė tatuiruotė.

Svarbu !!!

---Nereikia mokėti, kol mes citata kainos už jus, nes tai yra nuoroda į nuorodą.

- - - - - Jei turite idėją, laikiną tatuiruotę, galiu pateikti savo dizainą, jums per tris 4 žingsniai:

1>> Nemokamai Citata Galite atsiųsti mums Bet kokį Suaugusiųjų žodžiai & Frazės & Vaizdai, nuotraukos, kiekis, dydis, kitos prašo, kad mums, Prašome pranešė, kad Maksimalaus dydžio, 18 cm (Ilgis) *28 cm (Plotis) vieno puslapio; Mes siūlome Greitai citata nemokamai per 12 valandų.

2>> Kad Lengvai, Jei jūs sutinkate su pasiūlyta kaina.prašome eiti į šį elementą nuorodą, pakeisti kiekis(mes cituojamas jums) ir sumokėti už juos.

3>> Mėginį paaiškėjo, mes atsiųsime mėginio vaizdą, kad jums per 3 darbo dienas, Prašome patikrinti savo pranešimų dėžutės arba jūsų el. pašto laiku.

4>> Greitas Pristatymas Po mėginio patvirtinimo, mes bus užpildyti per 7 darbo dienas ir išvežti ne vieną kartą.

Aprašymas:

1. Laikinos tatuiruotės yra pagaminti su mediciniškai patvirtintos medžiagos ir kiekviena trunka apie 3 dienas.

2. Pašalinti: Dab tatuiruotė su patrinkite spirito arba kūdikių aliejus, ir palaukite 10 sekundžių, tada patrinti švelniai ir ne kartą su daugiau patrinkite spirito arba kūdikių aliejaus, kol pašalintas.

3. Diskretiška pakuotė ir pristatymo (jokių rūpesčių dėl savo privatumo)

Pastabos:

1. Reali spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3. Mes niekada parduoti grąžinamas prekes.

4. Pardavėjas neapima jokių mokesčių ir muito!Pirkėjai yra atsakingas už Muito/Mokesčiai.

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

1. Jei produktas sugedęs, prašome susisiekti su mumis per Ali express pranešimą per 7 dienas po to, kai gavo elementą, mes priims grąžinimo ir siųsti jums pakeitimo arba pateikti grąžinti pinigus.

2. Mes negalime teikti valiutos keitimo ar priimti grąžinti proto dėl sveikatos priežasčių.Ačiū už jūsų supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai