"Samsung S20 FE Atveju Prabangus Odinis Magnetinis Knygų Piniginės Dangtelį, Apversti Byloje dėl" Samsung Galaxy S20 FE Plus Ultra Padengti Atvejais

"Samsung S20 FE Atveju Prabangus Odinis Magnetinis Knygų Piniginės Dangtelį, Apversti Byloje dėl" Samsung Galaxy S20 FE Plus Ultra Padengti Atvejais

w166206

Nauja

Yra sandėlyje

€4.26 €3.62
Vnt.

Žymos: samaung s20 fe atveju, "samsung" s20 tikėjimo knyga atveju, samsong s20 fe, atveju 71, "samsung" galaxy s20 fe atveju leater, atveju s21 ultra, s20 fe meno, s20 fe flip case, išmanusis telefonas stereo, msvii s20 fe atveju.

Aukščiausios kokybės Oda + Minkštos TPU vidinis atveju, Niekada deformuoti Magnetinio Piniginės Knygos Vartymas Viršelio Dizaino Daugiafunkcį Kortelės Lizdas Atramą Tikslumo naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose, ...antidetonaciniai atsparus Smūgiams, Anti-Slip Purvo atsparus ...Žmogiškas dizainas, confort vertus kirtimas

Piniginės Dangtelį, Apversti Byloje dėl " Samsung Galaxy S20 FE Plus Ultra Padengti Atvejais

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

• Nurodymai, apdoroti laiku per 2 dienas po apmokėjimo patikrinimą.

• Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą .

• Jei negavote jūsų siunta per 50 dienų (Rusija 65 dienoms), iš mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

• Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

• Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo užsakymo.

• Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

• Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

• Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

• Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

• Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar manote, kad pristatymo laikas yra per ilgas, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes visada čia, kad padėtų kuo greičiau.

Taip pat, jei jūs patenkinti mūsų daiktų, nepamirškite suteikti žvaigždučių reitingą www.poligon-1.lt, ačiū už jūsų gerą bendradarbiavimą O(∩_∩)O

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai