3D Spausdintuvas Dalys Magnetinio Spausdinti Lova Juosta 220/235/310mm Heatbed Lipdukas Karšto Lova Statyti Paviršiaus Flex Plokštė CR10 Ender3 5

3D Spausdintuvas Dalys Magnetinio Spausdinti Lova Juosta 220/235/310mm Heatbed Lipdukas Karšto Lova Statyti Paviršiaus Flex Plokštė CR10 Ender3 5

w165896

Nauja

Yra sandėlyje

€10.26 €8.11
Vnt.

Žymos: popierius, magnetinė juosta, 3d spausdintuvas lipdukas, evpad 3 atnaujinti, ender3 v2, flex juosta atspari vandeniui, lauke pla, ender 5 atnaujinti, karšto lova sijonai, 3 spausdinimo plokštės, stalviršio indukcijos.

Pavadinimas: Aikštė Heatbed Magnetinio Lipduko Dydis: 214*214mm/220*220mm/235*235mm/310*310mm. 1.Produktas yra padalintas į dvi puses A. B valdyba.A pusė:Aukštos temperatūros spausdinti sluoksnis B pusė:Žemos temperatūros klijų sluoksnis 2.Atskiras lenkimo imtis modelį.Tai yra patogiau. 3.Nereikia gražus popieriaus ir skreperiai padėti modelį. 4.Gali būti montuojami ant karšto lova ir stiklo platforma. 5.Spausdinti neturi deformuoti.Jokių klijų reikia. 6.Gali būti spausdinami ant šalto lova. 7.Šios plokštės yra lanksčios ir magnetinės, lengvai pasitraukti iš statyti platformą, atimti spausdinimo modelis 8.Mūsų yra PC medžiagos, trumpalaikis atsparumas temperatūrai 180 laipsnių, ilgalaikės 130 laipsnių.Daugiau nei 130 laipsnių magnetinės savybės bus susilpnėjusi, bet neprarasite magnetizmo, todėl gali būti taikomas PLA/ABS ir kitų gijų. 9.PC medžiaga yra liepsną ir dėvėti, atsparus vandeniui.Oksidacijos atsparumas, mažos pelėsių susitraukimas, geras matmenų stabilumas 10.A B valdyba yra plokščia,Jis gali geriau sumažinti spausdinimo klaidas ir padaryti, kad atspausdintas modelis daugiau standartinės Produkto privalumai: temperatūra magnetinis lipdukas, rinka negali viršyti 80 laipsnių.Jei jis viršija 80 laipsnių, ji praras savo magnetinių savybių, bet mūsų produktai gali pasiekti 130 laipsnių kampu, neprarandant magnetizmas.Gali būti taikomas įvairių eksploatacinių medžiagų, tokių kaip PLA / ABS spausdinimas.PLA: karšto lova temperatūra 50~80 laipsniu. ABS: temperatūra karšto lova yra 100 laipsnių.Pastaba: 1. Prieš klijuojant b paviršiaus, būtinai nuvalykite paviršių, hot-lova platforma švarus, kitaip oro burbuliukai bus lengvai sugeneruoti naudojimo metu! !! 2. Siekiant veiksmingai pasiekti gera ne krzywy narė, ji yra rekomenduojama, kad temperatūra karšto lova turėtų būti ne didesnė kaip 80 laipsnių. 3 Prieš spausdinant, prašome nuolat platforma lygiava antgalis ir platforma, per 0.05 mm, apie vieną popieriaus lapą yra geriausias storis.Po spausdinimo, prašome pašalinti modelis laiku.Jei aušinimo laikas yra per ilgas, modelio platformą, adsorbcija bus didesnis. 4.Prašome neleiskite šildomos antgalis palieskite plokštė tiesiogiai ! 5.Dėl magnetinių polių veiksnys, magnetiniai poliai yra kryptinė, kai du lipdukai traukia.Jei įsiurbimo yra nestabilus, prašome pasukti į šoną 90 laipsnių kampu.Montavimo būdas: Dėl magnetinių polių veiksnys, magnetiniai poliai yra kryptinė, kai du lipdukai traukia.Jei įsiurbimo yra nestabilus, prašome pasukti į šoną 90 laipsnių kampu.Po ieškant stipriausia ir labiausiai tinka magnetinio poziciją, ašara atidarykite B-side klijais, tiesiogiai pridėti jį prie platformos, Būti atsargūs, kad priploti jį, ir adsorb A-side spausdinimo sluoksniu, B paviršiaus be burbuliukų.

ShenZhen Kūrybiškumą Technology Co.,Ltd Aprašymas:

Kūrybiškumas-tai inovacinių aukštųjų technologijų įmonė, kuri specializuojasi 3D spausdintuvo dizainas, R&D, gamybos, pardavimų, atsarginės dalys ir 3D spausdintuvą, susijusias išvestines finansines priemones.Bendrovė yra įsipareigojusi plėtros ir inovacijų 3D spausdintuvas rinkoje asmenims, šeimoms, švietimo, bendrovė teikia efektyvų ir nebrangų 3D spausdinimo sprendimas patenkinti kiekvieno kliento reikalavimai dėl efektyvumo, kokybės ir prototipų.

Pratęstas raktažodį: Kūrybiškumas 3D spausdintuvą,I3 3D spausdintuvą,Core XY 3D spausdintuvą,3D spausdintuvo variklis,Žingsninių variklių,17HS4401,17HS4401S,NEMA 17 Varikliu,NEMA 23 Varikliu,Stepper motorinių dirver,3D spausdintuvą, priedai,3d spausdintuvo dalys,Guolis,Sankaba,Ekstruderiu rinkinys,Titan ekstruderiu,CR10 ekstruderiu,MK8 ekstruderiu,antgalis,MK8 antgalis,E3DV6 antgalis,MK10 antgalis,Gerklės,PLATONAS 170,3 D LIESTI,BL TOUCH,LERDGE,Automatinė lygiava,PTFE, vamzdis,Šildymo aliuminio bloko,100K Linija,E3DV6 Rinkinys,GT2 Rinkinys,Plokštė valdytojas,motorinis,atsparus Karščiui juosta,Linijinis Guolis,LCD2004,A4988 stepper motor driver,Drv8825 stepper motor driver,T8 švino varžtą,E3D J-galva,Skriemulys&Timing belt,Vilkite Grandinės,Radiatoriaus,Linijinis vadovas,3D spausdintuvo reikmenys,PLA gijų,ABS gijų,LIA,ABS,3D spausdintuvas karšto lova,3D spausdintuvą, ventiliatorius,3D spausdintuvas antgalis,3D spausdintuvo maitinimo,3D spausdintuvo plokštę.

Aprašymas: Kūrybiškumas yra viena iš labiausiai profesionalių 3D spausdintuvai ir priedai iš Kinijos.Išimtinė plėtra dviejų spalvų 3D spausdintuvai ir Core XY3D spausdintuvai yra gerai gavo vartotojams visame pasaulyje, mes esame įsipareigoję būti jūsų labiausiai patikimas tiekėjas,Mūsų valios, naudokite geriausių pasiūlymų kainos yra už jus ir "vieno langelio" paslaugos.

1.Apie mus: ShenZhen Kūrybiškumą Technology Co.,Ltd " yra "vieno langelio" paslaugų teikėjo, 3D spausdintuvų gamybą, R&D, pardavimas, priedai ir 3D spausdinimo susijusių išvestinių finansinių priemonių iš Kinijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai