100*30mm*0.12 mm, 1 Ritinys Black Composite TPU Juosta Užtrauktuką arba Siūlės Sandarinimo Karšto Lydalo Šilumos Suvirinimo Vandeniui Drabužiai.

100*30mm*0.12 mm, 1 Ritinys Black Composite TPU Juosta Užtrauktuką arba Siūlės Sandarinimo Karšto Lydalo Šilumos Suvirinimo Vandeniui Drabužiai.

w165883

Nauja

Yra sandėlyje

€16.03
Vnt.

Žymos: gore tex, vizuoti workbench, stovykla lauko palapinė, pressure roller, juosta tpu, 12mm watchband, lipnia juosta asmuo, stovykla palapinė kelionės, siūlių juosta, 12mm cabochon.

100 Metrų 1 Roll 30mm Pločio 0.12 mm Storio TPU

už No. 5 Užtrauktuką arba Siūlių Sandarinimo Juosta

Šilumos Lydymosi už atsparus Vandeniui Drabužių Dydis 15-920 Funkcija " Eco-Draugiškas, Elastinga Formos Juostos Naudojimo Krepšiai, Drabužių, Batų Medžiaga Poliesteris / Nailonas Prekės Pavadinimas OEM Modelio Numeris ML222A Produkto Tipas Velcro Juostos Kitų spalvų susisiekti su mumis.

Vandeniui atsparus Užtrauktukas Juosta, Stiprių klijų jėga, minkštos ir kokybiškos elastingumą išlaikyti originalų apdailos būklę.

Sudėtis: Spalvos, TPU +TPU Klijais, Spalva: Juoda/spalvos/skaidrus(Atitikimo spalvos pagal kliento audiniu) Storis: 0,1 mm/0.12 mm/0,15 mm.Plotis: 20mm/25mm/30mm/35mm/40mm.Cheminis valymas: Geras.Plovimas: Geras.Pristatymo laikas: 5-7 dienas.Privalumas Tinka įvairių rūšių audiniams, didelis atsparumas tempimui ir aukštos washability, eco-friendly.Taikymo Naudojamas nailono, poliesterio ir užtrauktukas laminavimo, drabužiai dekoratyvinę funkciją.

Savybės:

1. Gali lengvai suderinti įvairių rūšių audinių.

2. Gerai dirbti su Nailono/Metalo/Plastiko (3#5#7#10#) užtrauktukas gaminti spalvinga vandeniui užtrauktuką.

3. Naudoti drabužių kišenėje/batai/telšių/lauko įranga/kuprinę, dekoratyviniais tikslais.

4. Fashional, spalvinga, patraukli.

5. Atsparus vandeniui ir thermalplastic filmas.

6. Didelis atsparumas tempimui, didelis washability ir sausam valymui.

7. Spalva gali būti pritaikytas.

Sertifikavimo: Vinilo Chlorido Monomero Atmesti,Azo Dažiklių egzaminą,LT 1122:2001 Praėjo.

Karšto lydalo klijai yra naudojami karšto oro slėgio plastikinių mašinos.Karšto oro pūstuvas aukštos temperatūros išlydyti gumos juostelės paviršiaus ir per suspaustą orą, paspauskite gumine danga ant audinio.Po sūdymo, juostelės, gumos ir audinio danga forma, kaip visuma, kad būtų pasiekti sandarinimo siūlės.Pagrindinis principas yra, storos medžiagos storio juostelėmis, šviesos plonomis juostelėmis.Labiausiai įprastą palapinę audinio danga yra PU lakas, ir apskritai turėtų naudoti PU juostos.

Dėl gumos Juostos serija, gumos pusėje turėtų veido dengimo medžiaga, iš audinio.Jei medžiagos storio PVC dangos medžiaga, gumos danga paprastai yra pasirinktas.

Elektros lyginimo.Po to būtina praktika, galite paspausti ir baigti savo geras "šedevras".Lygaus paviršiaus juosta klijuoti dangos audinio, ir tada baltas popieriaus ar kitos lengvos medžiagos, elektros geležies lyginimo apie tai, pirma bandymai iš žemos temperatūros per kelias sekundes.Praktikuojančių kelis kartus daugiau, jūs galite suvokti tai.Kvalifikacijos rezultatas: Ne burbulo viduje juosta, nr. krašto krekingo.Juostelės bus atvėsti apie 10 minučių ir negali būti nugriauta arba jei prievarta suplėšyti, audinio danga bus pareikštas kartu su juosta.

Paprastai, skirtingos medžiagos turi skirtingą duomenų.Kai kurie pagrindiniai principai, paprastai, pusiau permatomą bus mažesnis, lengvesnis ir greitesnis nei 3 sluoksnių, iš jų: 1. Už pusiau skaidrios TPU juosta composite grynas, temperatūra bus 450-480 celsijaus, paspauskite jėga bus apie 1KG, ir greitis bus 10 metrų per minutę.

2. Trijų sluoksnių medžiaga TPU juosta su šilumos lydalo klijai, temperatūra bus 480-530 celsijaus, paspauskite jėga bus apie 1,5-2,0 KG, ir greitis bus 5-6 metrai per minutę. 3. Jei geležies ranka, 100-160 celsijaus, 10-15 sekundžių, priklausomai nuo jūsų pra ctice. 4. Primygtinai rekomenduojame dirbti su profesionaliais lydymosi šilumos mašinos visos šios juostos.

Prašome siųsti mėginio audinio patikrinti, jei nėra tikri, ar už didelius užsakymus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai