8/10/12/14/16/18mm Hip-Hop, Nerūdijančio Plieno, Aukso Miami Kubos Grandinės, Karoliai, Apyrankės rinkiniai Mens Reperis Berniukas Punk Papuošalai

8/10/12/14/16/18mm Hip-Hop, Nerūdijančio Plieno, Aukso Miami Kubos Grandinės, Karoliai, Apyrankės rinkiniai Mens Reperis Berniukas Punk Papuošalai

w16579

Nauja

Yra sandėlyje

€12.67 €6.33
Vnt.

Žymos: necklac moterims, plakatas reperis, miami vice, dizaineris karoliai dizainas, necklac, grandinės ledai, blizga hip-hop grandinės, grandinės kubos saitą, grandinės kubos, necklac rinkinys.

Išsamiau

s hipping

1.Pristatymo laikas: produktai bus išsiųsti per 24 valandas po to mes gavome jūsų mokėjimą.

2.Visos mūsų daiktų sekimo nėra.Jūs galite sekti elementus per Alibaba systme ar pašto interneto svetainėje.

--Epacket:5-15 darbo dienos

--Kinija paštu oro:10-30 darbo dienų

--DHL:5-15 dienų

--EMS:5-15 Dienų

3.Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą.

Paslaugos:

1.Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito.Mes bus išsiųsti ar grąžinti pinigus jums.

2.Dėl bet kokios priežasties.esate nepatenkinti elementus,mes priimame grąžinimo ir mainai su 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už grąžinimas prekių kaina.

3.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Trademanger arba palikdami mums pranešimą dėl www.poligon-1.lt arba rašykite mums.Mes reaguoja su jumis per 24 valandas.ir per 36 valandas savaitgalis.

Atsiliepimai

Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų serviceplease imtis minutę mums duoti teigiamų atsiliepimų ir palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų .Jei jums nepatinka tai, pls pasakykite man, priežastis.mes padarysime viską, kad ją išspręsti.jūsų laikomasi, yra mūsų gyvenimo.ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai