5V LED Apdaila, šviesą Kambaryje, Stalas, TV Foną, Led Šviesos Juostelės Žaibas Vandeniui IP65 USB LED Šviesos Juostelės Rinkinys

5V LED Apdaila, šviesą Kambaryje, Stalas, TV Foną, Led Šviesos Juostelės Žaibas Vandeniui IP65 USB LED Šviesos Juostelės Rinkinys

w165590

Nauja

Yra sandėlyje

€4.39 €2.81
Vnt.

Žymos: ios usb, aklas laido, rgb televizijos, WS2812B, lg 42la615v, led juostelė usb, Automobilinis Įkroviklis, 100w led smd, aplinkos led tv, 5v led usb male.

Rinkinį Sudaro:

1 x LED Šviesos juostelės

(Mygtuką versiją arba Nuotolinio versija)

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: USB šviesos juostelės

Medžiaga: FPC

Šviesos Spalva: šaltai balta, Šiltai balta, Rožinė

Ilgis: 1.64 pėdų, 3.28 pėdų, 6.56 pėdų, 9.84 pėdų, 13.12 pėdų, 16,4 ft

LED Kiekis: 30/60/120/180/240/300 Led

Atsparus vandeniui: IP65

Darbo įtampa: 5V

Savybės:

Puikiai tinka pagal kabineto apšvietimo, TV šviesaus fono ar Kalėdų žiburiai.

Energija tiekiama iš 5V USB-port, gali būti prijungtas prie tokių įrenginių kaip galia, bankai, kompiuteriai, staliniai, planšetinius, nešiojamuosius kompiuterius, arba telefonų krovikliai/adapteriai (5V), ypač tinka patalpų.

Lipnios juostelės, todėl lengva ir paprasta įdiegti, tik ašarų plėvelę, klijuoti ar pakabinti bet kur jums patinka.Neardomieji juosta nebus sudraskyti nieko ateityje, jei norite priimti jį išjungti.

Atsparus vandeniui funkcija, idealiai tinka lauko arba vonios kambarys naudojimo, jokios baimes, vandens purslų ar blogas oras, pavyzdžiui, lietaus ar sniego.

Puikiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko apdaila, valgomasis, kambarys, antrame aukšte, virtuvė, veranda, stalas, ir gyvenamosiose patalpose, ypač švenčių ir renginių, pavyzdžiui, Kalėdų, Helovinas, Šalys, ir daugiau.Tai puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams.

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,prašome suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai