Telefonas Mount Prietaisų Skydelio Telefono Turėtojas Oro Angos Telefono Mount 360 Laipsnių Sukimosi Reguliuojamas Mobilieji Telefonai Įrašą Stovas Tinka

Telefonas Mount Prietaisų Skydelio Telefono Turėtojas Oro Angos Telefono Mount 360 Laipsnių Sukimosi Reguliuojamas Mobilieji Telefonai Įrašą Stovas Tinka

w164987

Nauja

Yra sandėlyje

€5.94 €4.86
Vnt.

Žymos: prietaisų skydelio laikiklio pagrindą, automobilių mount telefono, automobilio savininkas mobil, automobilio savininkas telefono, automobilio prietaisų skydelyje telefono turėtojas, auto savininkas telefono, auto pagalba telefonu, automobilio prietaisų skydelio laikiklio pagrindą, prietaisų stendas, Skydelio Laikiklis.

Savybės:

1. Įvairiakryptė Peržiūra: telefonas mount funkcijos 360 laipsnių besisukantis dizainas, todėl jūs galite pritaikyti laikiklį prie geriausią žiūrėjimo.Jūs galite mėgautis beribis horizontas vairuojant kelių.

2. Saugus Vairavimas: mobiliojo telefono turėtojas priimti HUD imituoti dizainas.jums nereikia žiūrėti žemyn į ekraną, tik akių lygio, tada jūs galite gauti geriausią matyti kelio užtikrinant jūsų saugaus vairavimo, o jūsų yra GPS ar kalbėti, navigacijos, klausytis muzikos ar apmokestinimo.

3. Lengva Nustatyti: pakuotę įeina oro angos telefono mount bazę ir prietaisų skydelio telefonas mount bazės, jūs galite pasirinkti tinkamą automobilį, telefoną, pagal savo konkrečią situaciją.

4. Lengva Pašalinti: prietaisų skydelyje telefonas mount priimti lenktas bazės dizainas, Viena ranka valdyti, lengva pasiimti ir grąžinti jūsų telefoną su viena ranka.Daugiau patogu naudoti telefoną viena ranka , lengva prijungti ir pašalinti savo sumanaus telefono.Oro ventiliacijos telefonas mount greitai atleiskite mygtuką, tiesiog įrašo į oro angos.Ir jūs galite lengvai nuimti laikiklį nuo jūsų automobilį ar telefoną iš įrašą.

5. Platus Suderinamumas: telefono įrašą, padarytą su minkštas,neslidus silikono padas, kurie gali užkirsti kelią žalos nulio savo automobilį, ir telefoną, ir stiprinti stabilumą kalno.Mūsų telefonas mount plotis yra iki 3.3 cm, tinka daugeliui mobiliojo prietaiso dydžio 4-7 cm.Ir automobilinio telefono mount tinka "iPhone" X Max, 8, 8 pliusas, 7, 7 Pliusas, 6s Plius, 6, už 5Se, už 5s, 5, už 4s, Samsung Galaxy Note8, už S8plus, už S7Edge, Nexus, Pikselių, už LG, Sony, HTC, IPAD, už "Huawei", už Xiaomi ir kiti išmanieji telefonai, GPS Prietaisai.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: 360° mobiliojo telefono laikiklis

Medžiaga: PC+ABS+silikono

Svoris: apie 70g

Taikymo sritis: 4-6.5-colių daugumoje mobiliųjų telefonų

Montavimo vieta: prietaisų skydelis, oro angos, skydelis nuo saulės

Vantage: head-up nuomone, viena ranka operacijos, anti-guzas.Centras konsolę, konsolė yra kabelinė sagtis dizainas padeda saugoti įkrovimo kabelis.

Pakavimo Sąrašas:

1 x prietaisų Skydelio Automobilinis Telefono Laikiklis Bazės

1 x Oro Angos Įrašą Telefono Turėtojas Bazės

1 x Kolonėlė Telefono Įrašą

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<