Sieninis Laikrodis 3D dekoro "sunku sienos" 50 cm, 100 cm, 150 cm

Sieninis Laikrodis 3D dekoro "sunku sienos" 50 cm, 100 cm, 150 cm

w164938

Nauja

Yra sandėlyje

€20.53 €17.44
Vnt.

Žymos: apvalus laikrodis mechanizmas, gyvenimo kambario sienos žiūrėti, 2d sieninis laikrodis, laikrodžio mechanizmas riešutų, lempos palėpė, didelis didžiulis sieninis laikrodis, 3dw sieninis laikrodis, didelis sieninis laikrodis stotis, mūšis didelis sieninis laikrodis, dekoro palėpė.

Sieninis Laikrodis 3D" Sunku Sienos "

Gamintojas: 3D Dekoro Šalį: Rusija Medžiagos:

Ciferblatas: Plastikiniai

Centrinis Puodelis su mechanizmas: Metalo

Rankos: Aliuminio

Didelių 3D laikrodis su atskirų elementų.Elementai laikrodis yra pagamintas iš blizgaus akrilinio plastiko (dėmesio!Saugos elementų ir dubenėlį, apsauginė plėvelė, naudojama, kurios turėtų būti pašalintos po įdiegimo).Ant nugaros, putplasčio pagrindo su klijų sluoksniu jau yra klijuojami.Jūs tik turite vietos laikrodis ant sienos.

Klijų sluoksnis leidžia jums įdėti į laikrodį ant įvairių paviršių: bet rūšių tapetai, dažytos, medinės, plastikinės, keramikos ar metalo.

Į rinkinį, kad laikrodis yra šablonas ženklu.Su juo, galite pasirinkti norimą skersmuo žiūrėti ir, kad ženklai ant sienos, kai elementai bus klijuojamos.

Pastabos:

1. prieš lipdukas elementus, įsitikinkite, kad siena yra švari ir sausa

2. prieš įdiegti rodykles, jums reikia pasukti rodyklę taip, kad keturkampė žiūrėti baras mechanizmas atitiko stačiakampio skylę rodykles

3. laiko nustatymas tik reikia varantys mechanizmas.Nelieskite rodykles, su savo rankose!

Žiūrėti; Naudotojo Vadovas; Tvirtinimo; Energijos tiekimas; Šabloną, montavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai