Didmeninė -200PCS Tuščią Akrilo Square & Stačiakampio Foto Raktų pakabukai Foto Rėmelis Keyrings Žymes - DHL Nemokamas pristatymas

Didmeninė -200PCS Tuščią Akrilo Square & Stačiakampio Foto Raktų pakabukai Foto Rėmelis Keyrings Žymes - DHL Nemokamas pristatymas

w164836

Nauja

Yra sandėlyje

€63.32
Vnt.

Žymos: akrilo key chain skaidrus, akrilo key chain aikštėje, butas akrilo key chain, akriliniai raktų ruošiniai, akrilo kortelės tuščias, akrilo key chain 10, akrilo key chain aišku, tuščią, stačiakampio formos tuščias key chain, anime akrilo key chain klavišus, akrilo rose key chain.

200 x Tuščią Akrilo Square & Stačiakampio Keychains Foto Rėmelis Keyrings dovana

Mateial: Akrilas

1) Kvadratas Dydis: 40MM*40MM

Įdėkite Dydis: 33MM*33MM

2) Stačiakampis Dydis: 35MM*55MM

Įdėkite Dydis :27MM*45MM

3) Biger Stačiakampis Dydis: 44MM*57MM

Įdėkite Dydis: 35MM*50 MM

QTY: 200PCS

Tai yra visiškai naujas aukštos kokybės tuščius skaidraus Akrilo keyrings.Kiekvieną key chain ateina į dvi dalis.

Jūs galite kurti savo įdėklai su savo asmens logotipus, paveikslėlius arba meno kūrinių.Tiesiog iškirpti, įterpti su tinkamo dydžio , įdėti jį į bazinė dalis, ir tada kabinti ant priekinio dangtelio sukurti savo galutinio produkto.

Tai akrilo medžiagos-tai keyrings yra daug aiškesnės ir labiau sunku būti subraižytas, nei tie, kurie pagaminti iš plastiko.Žaliavos kaina akrilas yra beveik du kartus, kad iš plastiko.

Šių mažai sąnaudų elementai yra idealiai tinka reklamuoti ir lėšų rinkimo renginių, tokių kaip viešieji susibūrimai, barbeques ir kitas šventes, taip pat.

Visi keyrings yra naujos ir hermetiškoje į plastikinį maišelį, kad išvengti įbrėžimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai