MTB Vairo 1Pair Spaustuvai, Silikono Gelio Užraktas, Anti slip Spaustuvai, skirti MTB Sulankstomas Dviratis, Dviračių Dalys, AG15

MTB Vairo 1Pair Spaustuvai, Silikono Gelio Užraktas, Anti slip Spaustuvai, skirti MTB Sulankstomas Dviratis, Dviračių Dalys, AG15

w164834

Nauja

Yra sandėlyje

€4.49 €3.73
Vnt.

Žymos: 24 colių fork, rankena, kawasaki zzr 250 variklio, afg, dviračių dalys, didelis, transporto nuoma rankena rankena, anglies vairo stiebo, mtb spaustuvai orabge, dviratis mtb, varžtų atlaisvinimo svirtis.

Aprašymas:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Savybės:

[PUIKUS DIZAINAS]

Spaustuvai, numatyti, spaustuvai, kad lengva laikyti ir ant jaučiasi puikiai teisę out of the box.Didelis, O šonkauliai paleisti visoje rankena modelis puikus valdymas, kai jums reikia.

[PUIKUS MEDŽIAGA]

Mes naudojame aukštos kokybės TPR medžiagos geriau ilgaamžiškumo, komforto ir efektyvumo.Aviacijos klasės aliuminio lydinio fiksavimo žiedą ir pabaigoje žvakės niekada nebus surūdijęs ir saugi, spaustuvai, sandariai.

[LENGVA ĮDIEGTI IR PAŠALINTI]

Pavargę įdiegti ir pašalinti tradiciniai tvirtinasi?Dvigubas Užraktas-dizainas leis įdiegti ir pašalinti labai paprasta, tai taip pat padės rankenos buvimas reikiamoje vietoje ir niekada pasukti ar perkelti.

[PIRKTI]

Visiems spaustuvai, mes suteikiame pusės metų garantiją.Jei jūs patenkinti visų gedimų, problemų, prašome susisiekti su mumis ir atsiųsti mums nuotrauką įrodymų.Mes jums grąžinti pinigus ar naujas produktas, be abejo.Jeigu turite kokių nors patarimų mums, taip pat galite susisiekti su mumis.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

Tipas:vairo rankenos

Dydis:14cm x 3,5 cm

Svoris:137g

Spalva:juoda/raudona/geltona/mėlyna

Medžiaga:plastikas/guma

Komplektą sudaro:1pair vairo rankenos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai