CNSUNNYLIGHT 1157 LED Automobilių Stabdžių Lemputė SMD BAY15D P21/5W 1200Lm Didelės Galios Stop Lempos Apšvietimo Šaltinis Back-up Stovėjimo Šviesos 12V 24V

CNSUNNYLIGHT 1157 LED Automobilių Stabdžių Lemputė SMD BAY15D P21/5W 1200Lm Didelės Galios Stop Lempos Apšvietimo Šaltinis Back-up Stovėjimo Šviesos 12V 24V

w16468

Nauja

Yra sandėlyje

€22.80 €19.61
Vnt.

Žymos: c6 h10, 1157 bay15d, chip h7, W5w 501, bay15d led, led p215w, hb4a led, 1157 led, P21, BAY15d.

CNSUNNYLIGHT 1157 LED Automobilių Stabdžių Lemputės SMD BAY15D P21/5W Didelės Galios Stop Lempos Apšvietimo Šaltinis Back-up Stovėjimo Žibintai 12V 24V

Pagrindiniai Privalumai: Cnsunnylight užtikrinta aukšta kokybė su 1 metų garantija Energijos suvartojimas 5W/lemputę , reiškia, didelės galios led Didelį Šviesos srautą 1200Lm/lemputė , tikrai vadinamas nuostabi didelio ryškumo 5 apšvietimo spalvos pasirinkimo , žavinga spalvų, kaip jums patinka, Paprastas montavimas, Jokių pažeidimų, jeigu įprastai naudojant, reiškia ilgą gyvenimą

Pagrindinės Savybės: Šviesos spalva: Balta, Gintarinė, Raudona, Šiltas balta, Balta Korpuso Medžiaga: Aliuminio Metalo Korpusas Apšvietimo Šaltinis: pastatytas su 5vnt 3watt LED lustai Nominali Srovė: 0.4 Amp (plius arba minus 0.05 A) @12V Neto svoris: 35g (grynasis svoris 2vnt lempučių) Laikas: daugiau nei 50.000 valandų , ilgą gyvenimą, kaip jūs manote Liumenų: 1200Lm Nominali Darbo įtampa: DC 12V

Pakuotė: 2vnt Led lempučių, kaip aprašymas

Įmontuoti:

1157: BAY15d, P21/5W, S25

Įrengimas Įspėjimas:

Kaip saugos atsargumo priemonių, įsitikinkite, kad automobilis turėjo laiko atvėsti tinkamai prieš pradedant diegimo procesą.

Įdėti automobilį į stovėjimo aikštelę ar įsitikinkite, kad ji gerai pavara.

Įsitikinkite, kad degimas išjungtas, o klavišai pašalintas.

Būti atsargūs, kad būtų išvengta nudegimų, ypač tada, kai įjungti arba išjungti transporto priemonių apšvietimo.

Būkite atsargūs, traiškymo ar pjovimo lemputės.Taip pat įsitikinkite, kad nelieskite lemputės su pirštais, nes tai bus sukelti sugeriamasis.

Visapusiškai ištirti ryšį pasiteirauti, uostų ir laidai kaip klaidingas ryšys gali sukelti apšvietimo problemas.

Įsitikinkite, kad pabaigos lemputė neturi liestis su vidaus apšvietimo skydas iš žibintų reguliavimas, kai lemputė.

Q&A

Kai jūs laivą iš mano užsakymą?

Mes laivą iš visos prekės pagal užsakymą, kai lėšų praeiti rizikos kontrolės.

Aš galiu pasitikėti nuotrauką įdėjo?

Visos nuotraukos yra 100% originalus ėmėsi mūsų fotografas.

Spalvos gali būti skyrėsi skirtumai tarp kompiuterio monitorių nustatymo ir plika akis spalvų skirtumas.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Mes stengiamės išspręsti problemas.Jokios garantijos, siūlomi jei yra kokių nors atsiliepimų mažiau kaip 5 žvaigždučių prieš bendravimą.

Garantija:

1 metų garantinį laikotarpį.

Garantijos Sąlygos:

1.Ši Garantija apima defektų, atsiradusių dėl nekokybiškų dalių, medžiagų ar gamybos, su defektai atsiskleidžia per 12 mėnesių nuo pirkimo datos.

2.Garantija taikoma tik produktai pristatomi pagal galiojančius užsakymus internetu, bet ne jų įrengimas.

3.Produktas yra laikomas trūkumais, jei ji nesugeba atlikti savo funkcijų, aprašytų aukščiau specifikacija arba viršija vidutinį nominali nesėkmės rodiklis.

4.Garantija neapima normali sumažinti šviesos srautą, ir pereiti šviesos spalvos temperatūra per tarnavimo laikas LED lustai.

5.Garantija neapima žalos, dėl aplaidumo, piktnaudžiavimo ar netinkamo įrengimo.

6.Garantija nustoja galioti, iš karto, kai yra jų pakeitimai ar remontas atliekamas be išankstinio leidimo iš jav.

Garantija:

Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, kad failas garantinį reikalavimą, jei manote, kad jums pasireiškė gaminius su trūkumais, derinimo.Garantinės paslaugos bus teikiamos iš karto po kurios atitinka šias sąlygas:

1.Nustoti naudoti gaminius su trūkumais, derinimo ir pranešti apie technines problemas mums.

2.Pateikti pirkimo įrodymą, kad rungtynės užsakymo numeris, produkto serijos numeris arba kitas numeriai produkto identifikavimo ir pirkimo data.

3.Nuotraukos arba vaizdo įrašo nekokybiškų produktų, turinčių bent vieną kadrą, kai gaminys ir jo neapgadinta serijos numeris yra nufotografuotos.

Kartą per garantijos reikalavimas yra patvirtintas, mes atsiųsime jums pakeitimo, arba atlikti dalinį arba pilną pinigų grąžinimą pagal sunkumo defektų.Mes pasiliekame teisę imti išlaidų pristatymo pakeitimo.

Nauji po-pardavimo taisyklės:

Jei produkto ar aksesuaras yra nekokybiška, pirkėjas turi imtis vaizdo apie problemą, ir siųsti Po pardavimo departamento, po patvirtina problema, pirkėjas turi sumažinti sugedusią dalį, siųskite nuotrauką mums, kaip reikia, mes atsiųsime naują dalį garantija.Taisyklės, krovinių yra, kaip nurodyta toliau:

1. Per 3 mėnesius nuo pavedimą, pardavėjas mokėti visą krovinių garantija.

2. Per 3-6 mėnesius, nes pavedimą, tiek pirkėjas ir pardavėjas bus sumokėti krovinių vežimo per pusę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai