Jinkairui Žiemos Foot Massager Šildymo Minkymo Metalo Laužą Oro Suspausti Geriausia Dovana Kalėdų, Naujųjų Metų Visai Šeimai Naudoti Žemos Kainos

Jinkairui Žiemos Foot Massager Šildymo Minkymo Metalo Laužą Oro Suspausti Geriausia Dovana Kalėdų, Naujųjų Metų Visai Šeimai Naudoti Žemos Kainos

w16424

Nauja

Yra sandėlyje

€70.08 €50.46
Vnt.

Žymos: venų flebitas, jinkairui masažas, shiatsu, kriketas žudikas, massag, tapizon, žaliojo masažas, jinkairui u, atgal massag, grožio hack.

Paramos Dropshipping

Visi mūsų produktai yra gaminami mūsų gamykloje, jie visi yra visiškai naujas.Kviečiame bendradarbiauti su mumis ir daro dropshipping.

Keturių rūšių kuponą galima

Pridėti į krepšelį gauti pranešimą, mažėja kainos

1. Pėdų masažas Shiatsu massager atitinka ES DYDIS 44 standartas, todėl koja massagers tinka visai šeimai gali būti 2. Pasak tradicinės Kinų medicinos, mūsų kojos yra jautrus ir yra daug acupoints ant kojų.Naudojant foot massager gali stimuliuoja akupunktūros taškus ir palaikyti bendrą sveikatos 3. Jei ir toliau masažuokite kojas, šių kūno dalių kūno bus sveikiau Smegenų akis ausis plaučių širdį skrandžio Produkto pristatymas Pavadinimas: Foot Massager Gamintojas: JinKaiRui Modelis: Z10 Svoris: 4.7 KG Dydis: 42 * 29 * 42CM

Specializuotą Pėdų Priežiūros Srityje

1.360°oro suspausti 2.Šešių masažas 3.Trys maitinimo 4.Šildymas

Kodėl jums reikia foot massager?

1.Dėvėti Aukšti kulniukai 2.Stovėti per ilgai 3.Šaltos kojos 4.Metų

Kaip ją išspręsti?Pažangi Pilnas Draudimas Foot Massager Daryti SPA namuose dabar.

Rūpintis savo pėdų.

Šilumos iki 20-40℃

Kaip gali foot massager padeda jums?

Masažas jūsų pėdos bus padaryti gera savo kūno, žemiau

4D pilnas draudimas masažas

360° oro suspausti

Didelis oro suspausti, patogiau

Plotas išaugo 55 proc. 180°Dangtis koja atgal

15 mintues prieš miegą, kad jums užmigti greičiau

Gaminio Parametrų

Šeši masažo metodus

Masažas jūsų visą pėdą, su skirtingais masažo metodus, tuo pačiu metu

1.Minkymo 2.Į metalo laužą 3.Shiatsu

Pritaikyti, kad atitiktų visus jūsų poreikius

3 greitis reguliuojamas

Šildymo funkcija (Šilumos iki 20-40℃)

Nominalus laikas: 15 minučių, Tik 15 minučių, vieną dieną, prašome ne per masažas

Viena mašina gali būti naudojama ištisos šeimos

Nuimamas audinys: Aplinkai draugiškas / Patogu / Kvėpuojantis

Informacija puikus

1.Aukštos kokybės medžiaga Odos ir aplinką tausojančias 2.Pėdos padas Stabilus ir apsaugoti grindų 3.LED ekranas Conveient ir lengvas valdymas

Apie mus

Mes turime mūsų pačių gamykloje ir kiekvienas gabalas, kad prekė yra pagaminta visiškai nauja.Kviečiame įsigyti ir mes paramos dropshipping.

Sertifikatai

Mūsų gaminiai yra sertifikuota CE, ROHS, FDA agentūrų.Prašome kreiptis poilsio užtikrinti, kad pirkti.

Pristatymas metodas

Pristatyti iš Ispanijos, Rusijos ir Kinijos, kad jums gauti puikus elementą greitai.

Prekybos

Apie atsiliepimą

Kai jūs gaunate sklypas, prašome patikrinti ir išbandyti pirmą kartą.Jūsų teigiamų atsiliepimų bus motyvas mus pirmyn.Jei yra kas nors problemų, prašome kreiptis tiesiogiai į mus, mes padarysime viską, kad padėtų.Have a nice pirkinių patirties čia.

Pristatymas: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir darbo užmokesčio tvarka.Mes įsitikinkite, kad kokybė yra geriausia tada siųsti elementus per 2 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių pervežimų, nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis, mes jums sekti savo užsakymą, ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!

Pagal Nemokamas pristatymas būklės, mes turime teisę pasirinkti, express pristatymas būdu, be DHL/Fedex/ UPS/ EMS express

Pirkėjų Informacija: Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko, kreipkitės į mus išplėsti prekės gavimo metu.Dėkojame už jūsų supratimą.

Paslaugos Ir Garantijos:

1. Visas grožis parduodamos įrangos jav atlikti 1 metų gamintojo garantija.

2. Kai gavote prekės, jei jis neveikia, prašome leiskite mums žinoti savo eilės numerį ir siųsti mums nuotraukas/video, po patvirtino, galime reship nauju arba grąžinti pinigus.

3. Jei jums rasti jūsų prekės turi defektų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

4. Mes priimame " JOKIOS PRIEŽASTIES GRĄŽINTI ", kai prekė yra jūsų turimą, per 7 dienas.Jums turėtų grąžinti jį mums originalus sąlyga ir pakuotės.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

5. Jei prekės nėra taip, kaip aprašyta, GRĄŽINTI VISĄ arba iš DALIES GRĄŽINIMO ir laikykite elementą.

6. Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų techninės pagalbos bus ten, kad padėtų jums.

Atsiliepimai:

Jei esate patenkintas savo sandorį su mumis, prašome palikti 5 žvaigždžių ir savo teigiamą atsiliepimą.

Prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prašome leiskite mums turėti galimybę padėti jums jokių problemų, kad jums susidurti.Grįžtamasis ryšys gali būti ne panaikintas, dabar ir neigiami ir neutralūs atsiliepimai bus žalą mūsų motyvaciją, suteikiant jums puikų klientų aptarnavimą ir nr. padėti spręsti bet kokį sandorį problema.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai