1 Nustatyti Augalų Mini Persodinimo Įrankių Rinkinys Apima 8 Vnt Įrankiai, Sodo Sultingi Bonsai Daigų Kastuvas Teptuku Widger Priedai

1 Nustatyti Augalų Mini Persodinimo Įrankių Rinkinys Apima 8 Vnt Įrankiai, Sodo Sultingi Bonsai Daigų Kastuvas Teptuku Widger Priedai

w163965

Nauja

Yra sandėlyje

€4.78 €3.72
Vnt.

Žymos: bonsai, augalų dėklas, xiaomi drėgmė namuose, sėklos dėklas, afrikoje sultingi, augalų starteris, bonsai rinkinys, daigų kastuvas, rankinis sodinamoji, bonsai žirklių.

Specifikacijos: Spalva: Mėlyna arba Rožinė Medžiaga: Plastikas, nerūdijantis plienas.Dydis: Kastuvas ilgis: 22.5 cm/8.86" Paketų sąrašą: 1 x išspausti laistymo butelis 2 x persodinti priemonė 1 x kibiras kibiras 1 x kibiras kibiras 1 x valymo šepetėlis 1 x pincetai 1 x žirklės Aprašymas: elementas) yra pakuotėje 8 Vnt mini sodo persodinti įrankiai sultingi įrankis.Veikia labai gerai sultingi augalai, bonsai augalų ir uždaras už mažų augalų.Patogi ir ekologiška.Tai tarnauja kaip puiki dovana sodo meilės.Jie yra puikus visų savo sode poreikių, pvz., kasti, atsipalaidavimo dirvožemio, persodinti, laistyti, valymas, genėjimas.Ypatumai: Persodinti įrankių komplektas yra kartu su daigų įrankis ir dvejopo naudojimo persodinti priemonė, kuri gali padėti jums atlaisvinti dirvą, sėja ir persodinti sodinukus saugiai.Lenkimo nagų dizainas laistymo butelis gali padėti jums laistymo šaknis maži augalai gerai.Pastaba: Tai yra rankinis matavimas, gali būti 1-2mm paklaida.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį.

◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.).

◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko.

1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo.Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai