Namų Dekoro Kalėdų Langą Santa Claus Briedžių Snaigės Lipdukai Naujųjų Metų Kalėdų Šventė Stiklo Sienų Lipdukai Papuošalai

Namų Dekoro Kalėdų Langą Santa Claus Briedžių Snaigės Lipdukai Naujųjų Metų Kalėdų Šventė Stiklo Sienų Lipdukai Papuošalai

w163797

Nauja

Yra sandėlyje

€3.74 €2.47
Vnt.

Žymos: rožinės spalvos dėmės "velcro", poros žiūrėti dovanų dėžutėje, maišytuvas virtuvės sieninis, varpos plėtros politikos srities rankovės, "samsung" s7 kiaulių atveju, plafon led teto 30w, "philips" skustuvas p717, kaimiškas virtuvės kilimėliai, medicinos bžūp pikachu.

Namų Dekoro Kalėdų Langą Santa Claus briedžių Snaigės lipdukai Naujųjų Metų Kalėdų Šventė Stiklo Sienų lipdukai, Papuošimai Vaikų Kambario Sienų Lipdukai Produkto Instrukcija: 1.PVC permatomos medžiagos, kuri gali būti taikomi į paviršių, bet pamatai, plytelių, stiklo, baldų ir kt.

2. Statinio lipdukai.Gali būti įterptas ne kartą

3. Nereikia perdavimo filmas, tiesiog įklijuokite jį tiesiogiai

4. Galime pastebėti pilną šventinę atmosferą, romantiškas ir gražus

Naudojimo nuorodos: 1. Įsitikinkite, kad paviršius turi būti pridėtas lygaus paviršiaus, ir kad yra convexities, concaves, ir raukšles.Neprisvyla.

2. Pasirinkite vietą, pastos, švaraus paviršiaus, plaukiojančiu dulkių ir riebalų, siekiant užtikrinti, kad paviršius yra sausas ir švarus.

3. Padaryti paprasta planavimas pagal užsakymą, įklijavimas, žinoma, jūs galite taip pat "PASIDARYK pats" pagal savo kūrybiškumą.

4. Švelniai nulupkite lipduką tiesiogiai iš apačios į popieriaus, neperduodamas filmas.Kai klijuoti, klijuoti viduryje ir tada suplokite jį į kairę ir į dešinę.Gražus.

Patarimai: Kiekviena snaigė yra atskirti atskirai.Jei ašara, galite klijuoti tiesiogiai ir sumaišykite jį laisvai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai