JIAOBI 5 in 1 Originalus Šlakelis Grietinėlės, Balina, Drėkina Nustatyti Didmeninės Karšto Parduoti

JIAOBI 5 in 1 Originalus Šlakelis Grietinėlės, Balina, Drėkina Nustatyti Didmeninės Karšto Parduoti

w163758

Nauja

Yra sandėlyje

€27.27 €19.09
Vnt.

Žymos: nemokama odos kremas, melaninas odos, įdomus antspaudas, antipruritic kremas, blackhead žudikas, istorija whoo, krištolo, rožinio, chloasma kremas, inisfree kaukė, lova massag.

[xlmodel]-[produktai]-[52999]

[xlmodel]-[produktai]-[52999]

[xlmodel]-[custom]-[53000]

JIAOBI 5 in 1 Originalus Šlakelis Grietinėlės, Balina, Drėkina Nustatyti Didmeninės Karšto Parduoti

Aprašymas:

Tipas:Veido Kremas

Kiekis:5vnt/Set

Lytis:Moteris

Naudojimas:Veido

Balinimo Serumas

Neto:30ml

Pagrindinė funkcija: Šis produktas yra super drėkinantis formulė ir giliai skverbiasi esmė.Jis gali pašviesina odą ir nustatyti bukumo ir nelygios tekstūros.

Naudojimo būdas: balinimo serumas gali būti naudojamas po valymo, imtis atitinkamų suma šiuo produktu ant veido, švelniai masažuokite, kol visiškai absorbuojamas.

Dieną Kremas

Neto:20g

Pagrindiniai ingredientai: hialurono rūgštis, VC, VB3, saldymedis, flavonoidų, augalinių esmė MBH faktorius ir kt.

Pagrindinė funkcija: pažangių inžinerinių technologijų, kartu su augalų ekstraktai MBH veiksnys pigmentacija, pilkai gelsvos odos, skatinant naujų pakeičia senus.irimo, vandens gėlinimo pigmentas, odos balinimo priemones ir teikti tinkamą drėgmės ir maistinių medžiagų, kad oda suminkštėja ir baltos spalvos, turtingas blizgesį.

Naudojimo būdas: ryte, po valymo, imtis atitinkamų suma šiuo produktu ant veido, švelniai masažuokite, kol visiškai absorbuojamas.

Naktinis Kremas

Neto:20g

Pagrindiniai ingredientai: stearino rūgščių gliceridas, Adlay, pipirnės, vyresnysis, ramunėlių, vitaminas A, D, E, aloe, fermentų.

Pagrindinė funkcija: Šio produkto sudėtyje yra daug baltymų ingredientų, natūralus augalų ekstraktas (YoYuimin) kartu su vitaminu A, D, E, drėkinamasis faktorius, aktyvus atsinaujinimo faktorius, turi gerą giliai įsišaknijusias aktyvavimo pluošto membrana, skirta transporto ir ekskrecija melanino talpa patobulintas greitai tirpinti, yra vienas iš naujausių, kad strazdanos, tamsių dėmių, įvairių dėmių ir greitai pasiekti balinimo pažangiausius produktus.Kiti yra anti-uždegiminių, hormonų, antibiotikų, su vidutinio jautrios odos dirginimą, ir atleisti, o greitai, kaip odos paraudimas, niežulys, raudonos skausmas, kad oda pasiekti komfortą ir stiprus.

Naudojimo būdas: ryte, po valymo, imtis atitinkamų suma šiuo produktu ant veido, švelniai masažuokite, kol visiškai absorbuojamas.

Balinimo Makiažo Pagrindo Kremas

Neto:20g

Pagrindiniai ingredientai: lanolinas, balinimo veiksnys, arbutin ir arnica, hamamelis, rožių, ginkgo elementas, vitaminas E.

Pagrindinė funkcija: Šio produkto sudėtyje yra natūralių balinimo koeficientas (MEŠKAUOGIŲ) ir rafinavimo įvairių augalų, su mityba, hormonų, antibiotikų, priešuždegiminių fermentų multivitaminų suformuluota su dvigubo balinimo veiksnys, suformavo tiesioginė skilimo šalinimas dėmių, strazdanų, dėmės ir bakterinės infekcijos ir spuogai, ir latentinis įsiskverbimo gylis poodinio audinio gydymo spuogai ir suyra melanino visiškai balinimo efektą.Kitas produktas, yra apsaugos nuo saulės faktorių, gali atsispirti žalingų saulės ultravioletinių UVA ir UVB, kad oda yra daugiau baltos spalvos, sveikas!

Naudojimas: Po veido valymo vakare, taikyti atitinkamas kiekis šio produkto ant veido, švelniai masažuokite, kol visiškai absorbuojamas.

Šlakelis Balinimo Valikliu

Neto:100 g

Pagrindiniai ingredientai: amino rūgštis, emulsiklis, CYI100, citokinų, augalų ekstraktai, VE ir kitų ingredientų.

Pagrindinis veiksmingumo: švelniai pašalinti odos nešvarumus, riebalų plėvelė yra ne sunaikinti, natūralus drėkinamasis faktorius gali išlaikyti ir pagerinti odos drėgmės, skilimo ir išnyks melanino, skatinti medžiagų apykaitą, kad oda permatomas nuobodu, geltonas, baltas ir gražus.

Naudojimas:

taikyti tinkamą kiekį ant delno, įpilkite vandens, patrinti ir patrinti ant veido, masažas 2 minutes, tada nuplaukite švariu vandeniu

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[53001]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai