Du kartus Rokeris Riedlentė Paaugliams, Suaugusiems, Pradedantiesiems Užbaigti Riedlentė Didelės Spartos Dreifas Keturių ratų Riedlentė

Du kartus Rokeris Riedlentė Paaugliams, Suaugusiems, Pradedantiesiems Užbaigti Riedlentė Didelės Spartos Dreifas Keturių ratų Riedlentė

w163746

Nauja

Yra sandėlyje

€16.88
Vnt.

Žymos: vyrai riedlentės, skate riedlentė, riedlentė, dualtron, e riedlentė varantys, valdybos skate, pigūs baker riedlentės, riedlentė ratų elektros, elektros variklis riedlentė, ninebot motoroleris.

[LENGVA VAŽINĖTI] 31 "Užbaigti Riedlentė, su PU ratukai, kad jūs saugiai, kai jums važinėti ir 8" pločio, neslidžia nuobodu lenkijos medinis denis, galite ne tik suteikia daugiau stabilumo ir saugumo vartotojais, bet ir turėti tiek koja į jį .

[PATVARUS KOKYBĖ] 7-Sluoksnių 31" L x 8" W Klevo Medienos standarto riedlentė, kad medienos denio labai patvarus ir gali turėti 220lbs svorio.Riedlentė tik yra 5.5 lbs, jūs galite atlikti lengvai.

[AUKŠTOS KOKYBĖS PU RATŲ] Super soft PU Ratai nutraukė slopinimas, kai jūs žirgais , Lieti Sunkvežimių suteikti daugiau pastovus struktūrą riedlentė.Saugiai Važinėti riedlentė starteriai ir pradedantiesiems,95A Aukštą Atsparumą PU Ratas su tvirta (Dėvėti, atsparus / Smooth /Greičio Tyla ABEC-11 Guoliai) Daugiau saugus, kai scooting ir suteikti daugiau sklandžiai ir greitis tūptinės.

[ LENGVAI SUSTABDYTI], Jei norite sustabdyti , tiesiog įdėti vieną savo koją ant žemės, kad jį sustabdyti.Ar galite liesos savo kūną priešinga kryptimi sulėtinti greitį, tada sustabdyti savo riedlentė.Gera dovana Kalėdoms.

[ Nėra Surinkimas Reikalingi] Ne asamblėjos reikia,jūs galite mėgautis savo čiuožimo kartą gavusi pristatymo.Jei turite kokių nors problemų,kreipkitės į mus ir mes atsakymo per 24 valandas

Produkto Specifikacijos:

Dydis: ilgis 31 cm x 8 cm pločio (80x20cm)

Medžiaga: 7 sluoksnių klevo

Guolis: ABEC-11

Laikiklis: Aliuminio Lydinys Laikiklis

Ratas: 85A, aukštos elastinga PU varantys

Modelis: terminio perkėlimo modelis

Maksimali apkrova: 180 kg / 396 Pondo

Tikslas: vaikams / berniukas / mergaitė / jaunimui / suaugusiems

Tai, kas yra įtrauktas į paketą:

1X visą riedlentė

Pastaba:

1. Šis produktas yra matuojamas rankiniu būdu.Matavimo paklaida yra per 1~2cm.

2. Vaizdas gali skirtis nuo realios objekto.Prašome patikrinti, ar faktinis produkto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<