Pripučiamą juosmens diržą sveikatos priežiūros gaminių juosmens disko herniation juosmens traukos diržo juosmens traukos įrenginys Dekompresija

Pripučiamą juosmens diržą sveikatos priežiūros gaminių juosmens disko herniation juosmens traukos diržo juosmens traukos įrenginys Dekompresija

w163233

Nauja

Yra sandėlyje

€32.34 €24.90
Vnt.

Žymos: už kaklo traukos, "samsung" tab 4 t230 lcd jutiklinis ekranas, gimdos kaklelio kaklo traukos, pečių įtampą, Juosmens Traukos, kaklo traukos, sveikata, anatomijos disko išvarža modeliai, juosmens traukos mašina, juosmens traukos įrenginys gimdos kaklelio.

Juosmeninės Nugaros Skausmą Juosmens Diržas, Pripučiami Diržo Juosmens atrama Stuburo Oro Traukos Diržo, Moterims, Vyrams

Techninės Specifikacijos:

Medžiaga: TPU+PU+ megztos medžiagos

Spalva: Smėlio

Dydis: 116*15.5 cm

Savybės:

■ Išskleidimo Atgal Diržas: Provids klinikinių klasės traukos ir fizinio išskleidimo terapija, mažinti naštą aplink raištis per traukos taip, kad sugadintų juosmens gali gauti visą poilsio.

■ Skausmas: Skausmo: Per traukos, mažinti naštą aplink raištis, kad neščiau gerąją poilsio sugadintas juosmens skaidulinis žiedas.Daug žmonių, kurie kenčia nuo juosmens, nugaros skausmus, radikulito nervų skausmas, artritas, minkštųjų audinių pažeidimų.

■ Vienas Dydis 29-51 Juosmens: Šis juosmens traukos diržo apima pratęsimo diržas, kuris gali būti naudojamas pagal individualius poreikius ir gali padėti juosmens dydis iki 51 cm.

■ Mėgautis bet Kada ir bet Kur: Tai gali būti naudojama per veiklą, o poilsiui ir atsipalaidavimui, pvz., vaikščioti, sėdėti, gulėti, sodininkystė, golfas, darbo, vairuotojo, ir daugiau.

■ Labiausiai amžiaus žmonėms gauti ilgalaikį nugaros skausmo su fizio diržas, lengva nešioti, jūs galite paramos jūsų Nugaros skausmas, pataisyti savo laikyseną, suteikia jūsų stuburo traukos ir juosmens atramos, bet kada, bet kur.

Pakuotė:

1 x Pripučiamą Juosmens atrama

1 x Siurblys

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai