NAUJAS 1 Pak 8 Ertmės Spurgos Formos Silikono tortas Pelėsių Pyragas, Duona, Varškės Keksas Cornbread Alaus pudingas saldainiai KARŠTO Pardavimo

NAUJAS 1 Pak 8 Ertmės Spurgos Formos Silikono tortas Pelėsių Pyragas, Duona, Varškės Keksas Cornbread Alaus pudingas saldainiai KARŠTO Pardavimo

w162937

Nauja

Yra sandėlyje

€4.73 €3.60
Vnt.

Žymos: spurgos formos, kepti duoną, kepkite duoną, pelėsių, spurgos įranga, padėklai aitvaras, bundt cake, kupolo formos silikoninės formos, duonos pelėsių, pyragas trafaretas, sūrio formos.

2019 NAUJAS 1 Pak 8 Ertmės Spurgos Formos Silikono tortas Pelėsių Pyragas, Duona, Varškės Keksas Cornbread Alaus pudingas saldainiai KARŠTO Pardavimo

Ypatybė:

1:1 VNT Silikono torto formą ,8 Ertmės Apvalus Silikoninis Pelėsių Muilas, Pyragas, Duona, Keksų, Varškės, Cornbread, Blynai, Aitvaras, ir Daugiau.

2:2 VNT Silikono tortas pelėsių įvairaus dizaino ,1pcs 8 Ertmės formos suderinti skirtingus įdomus.

3: Lankstus ir Ne-Lazdas.Šokoladiniai saldainiai, Saldainiai ir Gummies iššokti Lengvai.Daugkartinio naudojimo Iki 3000 Naudoja.

4:Šios spurgos pelėsių kietesnis ir patvaresnis, palyginti su įprastomis tie, ir ji taip pat gali būti taikomas ir kitų desertų.

Lengva Naudoti:

1:Mūsų Ryškiai spalvoti torto formą bus idealiai tinka jūsų orkaitė; Užpildyti ir kepti pagal jūsų receptą instrukcijos.Tada įdėti torto formą į orkaitę。

2: tefloninė kepimo ir Lengva Valyti: Slicone turi puikų šilumos reguliavimą savybės, Todėl, jei jums sekti receptai todėl ne klijuoti kepimo lengva valyti.Arba Tiesiog Valymo karštu muiluotu vandeniu ar į darbą!

3:Tiesiog sulenkite tortas pelėsiai į mažą erdvę, kol kitą kartą, kai jūs jį naudoti.lankstumas silikono leidžia pelėsių būti sulenkti be nuostolių, tai tiesiog skleidžiasi atgal į savo pradinę formą.

Paketas apima:

1x silikono formų, spalvų atsitiktinis

PASTABOS:

1. Po naudojimo, prašome jį valyti, naudojant karšto vandens praskiesta valgomieji valymo agentas, arba įdėti į indaplovės.Nenaudokite agresyvių valiklių ar valymo putos jėga.Užtikrinti, kad silikoninės formos yra sausa, prieš laikymą.

2. Kai kepimo, silikono formos turi būti atskirtas nuo plokščio ant kepimo skardos.

3. Po kepimo, prašome pašalinti pelėsių, išimti iš orkaitės ir padėkite į kepimo stovo, kol pelėsis visiškai aušinamas!

4. Silikono klojiniai gali būti naudojami tik orkaitėje, mikrobangų krosnelės, ir negalima naudoti dujų ir ugnies!!

5. Nenaudokite peiliais ar kitais aštriais rinkliavos silikono formų ir išvengti streso, traukti!!

6. Nenaudokite šalto vandens valyti iš karto, kai tai tik ištraukti iš orkaitės.Tik išplėsti paslaugų gyvenimą!

Apie Geely : 1.Profesionali komanda padaryti profesionalių prekės ženklo, profesinio prekės sukurti profesionalių produktų!Sveiki atvykę į patirtį, profesines paslaugas, jūs won ' t regret bendrovė savo kasdieniame gyvenime.Laimingas pirkinių! 2.Ačiū už jūsų paramą ir suprasti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai