1 Pora Naujovė Kvarco Judėjimas 103mm Laikrodis Įterpti Tinka Skersmuo 3.58 Cm/91 mm Skylė - Gold

1 Pora Naujovė Kvarco Judėjimas 103mm Laikrodis Įterpti Tinka Skersmuo 3.58 Cm/91 mm Skylė - Gold

w162788

Nauja

Yra sandėlyje

€28.31 €16.70
Vnt.

Žymos: eta kvarco judėjimas, judėjimo žiūrėti, paganini žiūrėti, įdėkite žiūrėti, vokietijos kvarco judėjimas, didelis kvarco judėjimas, laikrodis vadovas, kvarco judėjimas, antikvariniai įterpti laikrodis, įdėkite mini laikrodis.

Aprašymas:

Matmenys: bendras skersmuo laikrodis įterpti yra 4.06 colių (103 mm), kuri yra susijusi su iš priekio ne maksimalus skersmuo, įskaitant spalvos bezel.

- Savybės: kvarcas laikrodžio įterpti funkcijas auksinės spalvos apdaila, skaidraus plastiko objektyvas, ir juoda romėniškais skaitmenimis ant balto dial lengva skaityti.

- Montavimo skersmuo: tinka apvalios skylės diametras: 3.58 colių (91 mm; Montavimo gylis: 1.1 colių (28 mm); Puikus amatų, arba pakeisti seną žingsniamačiu.

- Plastiko juostos tvirtinimo sistema: visiškai su Plastiko juostos tarpiklis saugiai laikykite įdėkite į vietą, kuri leistų šiek tiek netvarkinga skylę.

- Galia: reikalauti, 1 vnt AAA baterijos (neįtraukta); Šiltas pastaba: laikrodis skirtas naudoti tik patalpose, o ne oro sąlygoms atsparus.

- Medžiaga: Metalas, Plastikas

Komplektą Sudaro:

2 Vnt Kvarcinis Laikrodis Įterpti

Pastaba:

Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai