AROMATO 9 Vienetų Gitara Priedų Rinkinio, Įskaitant Gitaros Tiuneris,Gitaros Capo,3 in 1 String Vijurkas, Gitara Kirtikliai, Plektras Turėtojas

AROMATO 9 Vienetų Gitara Priedų Rinkinio, Įskaitant Gitaros Tiuneris,Gitaros Capo,3 in 1 String Vijurkas, Gitara Kirtikliai, Plektras Turėtojas

w162771

Nauja

Yra sandėlyje

€10.09 €8.58
Vnt.

Žymos: "pasidaryk pats" gitaros rinkinys, gitara pikapas vielos, telecaster rinkinys gitara, elektrinės gitaros rinkinys, encore gitara dalys, aromatas difuzinis, pickguard, gitaros derintuvas, cobre gitara dalys, acousitc gitara priedai.

AROMATO 9 Vienetų Gitara Priedų Rinkinio, Įskaitant Gitaros Tiuneris,Gitaros Capo,3 in 1 String Vijurkas, Gitara Kirtikliai, Plektras Turėtojas

KELIS GITARA ĮRANKIAI:Ateiti su 1pc guitar tuner & 1pc gitara capo & 1pc Plektras Turėtojas & 1pc gitara restringing priemonė 3 in 1(gitara styginių vijurkas gitara styginių cutter pin kamščiatraukis pastatytas ) & 5vnt gražus gitara kirtikliai, už Gitara, Bosinė gitara, Havajų ir kt.

AUKŠTOS TIKSLIAI IMTUVAS: Aukštos tiksliai aptikti ir jautrus vibracijos imtuvas įrašą, akumuliatoriumi, nėra foninio triukšmo,šviesus, didelis LCD ekranas, lengva skaityti.Gerai, taikomos įvairių aplinkų, sukurta Gitara, Chromatines, Bass, Smuikas, Ukulėle, ir kt.

3 1. GITARA RESTRING KOMPLEKTAS:Gitara cutter & gitara vijurkas & gitara pin kamščiatraukis yra pastatytas, su ergonomiška, aukštos kokybės konstrukcija, tai daro string endoprotezų greičiau ir lengviau, jis gali būti naudojamas Gitara, Bosinė gitara, Smuikas, Ukulėle, Bandža, Mandolina ir kt.

LENGVAI NAUDOJAMAS CAPO:Greitai ir lengvai paleistas ir iš naujo pastatytas su viena ranka netrikdant paieška, stiprus pavasario veiksmų gnybtus jį tvirtai vietoje, tinka Gitara, Havajų, Pirtis, Bosinė gitara, Mandolina, ir kt.

Kaip sureguliuoti:

1. Gauti režimas paruoštas imtuvas, kaip tai, ką nori.

2. Įrašo imtuvą į savo prietaisus, reguliuoti imtuvo už geriausią žiūrėjimo kampą.

3. Imtuvas rodo dėmesį, pavadinimas ir tikslumo kai jums žaisti priemonė.Jei indikatorius taškų kairėje pastaba butas; jeigu indikatorius taškų teisių, įrašas aštrus; pastaba dera jeigu indikatorius lieka vertikalus ir sn (žalia spalva).

Capo:

1. Tinka Gitara, Havajų, Pirtis, Bosinė gitara, Mandolina.

2. Pagamintas iš orlaivių-kokybės aliuminio, su silikono pagalvėlės, pavasarį-veiksmų rankena.

3. Capo stora stygų ir ne daugiau fret buzz, nerūdijančio plieno spyruoklės su vidinė atmintis pateikti stiprumo ir nuovargis varža, tai kelia tik pakankamai spaudimo Priemonė.

4. Su silikono pagalvėlės, jis gali apsaugoti savo brangų gitara nuo bet kokių įbrėžimų ar dae.

5. Greitai ir lengvai išleidžia ir vėl pozicijas su viena ranka netrikdant paieška, stiprus pavasario veiksmų gnybtus jį tvirtai vietoje.

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 * Gitaros Derintuvas

1 * Gitara Capo

1 * String Vijurkas

1 * Plektras Turėtojas

5 * Gitara Kirtikliai (Bėgo Spalva)

Pastaba: Vyko spalva, nereikia priimti tikros spalvos.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai