Plytelių Skylę Locator - Daugiafunkcinis Reguliuojamas Įrankis Mūro Stiklo Fiksuotojo Punch Kampo Matavimo Liniuotė Plytelių Artefaktas Šabloną

Plytelių Skylę Locator - Daugiafunkcinis Reguliuojamas Įrankis Mūro Stiklo Fiksuotojo Punch Kampo Matavimo Liniuotė Plytelių Artefaktas Šabloną

w162690

Nauja

Yra sandėlyje

€4.72 €3.59
Vnt.

Žymos: regua multi kampas, vietos aikštėje, 2 plytelių skylę, multi valdovas, valdovas įrankis, matlankis, statyti įrankis, 300mm, sunglass moterims, reguliuojamas rato valdovas.

Plytelių Skylę Locator - Universalus Reguliuojamas Įrankis Mūro Stiklo Fiksuotojo Punch Kampo Matavimo Liniuotė - Multi-Funkcinis Plytelių Artefaktas Šabloną Įrankis

1、Pagamintas iš aliuminio lydinio, jis yra ekspertas namų tobulinimo, užtikrinant, kad darbas būtų lengvesnis.Jis buvo valdovas masto projekto, kuris pakeičia keturių lankstymo valdovas ir šešių lyginimo liniuotė atidarymo ir matavimo.

2、Jis tinka namų apdailos, statybos apdailos, mechaninių ir elektrinių techninės priežiūros ir vieneto atsarginę kopiją.

3、Pasirinktą aliuminio lydinio medžiaga, ji yra anti-rudenį, patvarus ir nėra lengva rūdžių ir deformuoti su būdingas didelis stiprio ir didelio kietumo.

4、Jame graviravimas ir tiksli skalė.Mašina yra labai tiksliai ir skalė yra labai tikslūs.

5、įvairių tvirtinimo taškai skirti patogiai ir greitai naudotis.Jis palaiko dviejų ar daugiau vienu metu matavimai.

Parametras:

Medžiaga: aliuminio lydinių, nerūdijančio plieno

Sąrašas:

1 X Daugiafunkcinis lankstymo valdovas skylę puncher

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai