Suaugusiųjų Kyphotone Vyras Moteris Nematomas Laikysenos Korektorius Prietaiso Patogi Nugaros Atrama Peties Įtvaras Korekcija Diržas 2 Spalvų .

Suaugusiųjų Kyphotone Vyras Moteris Nematomas Laikysenos Korektorius Prietaiso Patogi Nugaros Atrama Peties Įtvaras Korekcija Diržas 2 Spalvų .

w162574

Nauja

Yra sandėlyje

€3.63 €2.69
Vnt.

Žymos: atgal kaulų paramos diržas, juosmens liemenė, korektorius postur, narkotikų marškinėliai moterims, korekcinių laikysena liemenėlė, lipo putų po operacijos, treneris juosmens, bodi shaper moterims, korsetas moteris, soutien push up.

Medžiaga:Poliesteris+Spandex

Kontrolės Lygis:Įmonė

Shapewear:Juosmens Cinchers

Audinio Tipas:Broadcloth

Decoration:None

Storis:Standartinis

Nepadori Nuotrauka:Nr.

Seksualinio Pobūdžio:Nr.

1. Medžiaga:Poliesteris 90%, spandex 10%

2. Profesinės nugaros laikysenos korektorius-Tai kūno laikysenos korektorius gali būti naudojamas kaip clavicle paramą, teikti clavicle laikysena paramą krūvio metu, kėlimo svorius, sėdi ant kompiuterio stalas, ir tt.Veiksmingai ištiesinti pečius ir nugarą ir padės pašalinti nugaros, pečių, kaklo skausmas, juosmens skausmas.Pagerinti jūsų bendrą stuburo sveikatos ir laikysena.Padaryti jums atrodo aukštesni, plonesni, pasitikintys savimi ir patrauklesni!

3. Naujai sukurtas universalus reguliuojamas laikysena paramą-AHCSMRE nugaros laikysenos korektorius su naujai sukurta reguliuojami dirželiai, tinka paaugliams ir suaugusiems, vyrams ir moterims.Pagamintas komforto.Tinka Biustas su 58-94cm/22.83"-37.00" .Lengva nešioti.Galite įdėti mūsų nugaros atrama, laikysenos korektorius, per kelias sekundes.

4. Nematomas laikysenos korektorius pagal drabužius-nereikia dėvėti nugaros laikysenos korektorius dirželis.Mūsų reguliuojamas dizainas yra pakankamai mažas, kad būtų dėvėti viduje marškinius ar marškinėlius.Jūs galite dėvėti darbe, namuose ar tuomet, kai einate.Kai jūs einate, tiesia laikysena, jums atrodo įsitikinę, sveikas, ir atrodyti jauniau.Jūs galite dėvėti ją bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

5. Aukštos kokybės ir patogūs medžiagų-Mūsų laikysenos korekcija diržai yra pagaminti iš tvirto ir lengvas, kvėpuojantis ir skalbti medžiagas ir pažangiausius pakrovimo konstrukcija, leidžia jums laikyti vėsioje vietoje, o skatinti teisinga laikyseną.

Supakuoti apima:

1 x Korekcija diržas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<