100vnt Vienkartiniai VR Akių Kaukė Kvėpuojantis Grynos Medvilnės Prakaitas Sugeriančios VR Veido Kaukė Oculus Quest/Rift CV1/Rift S/HTC Pro Vive

100vnt Vienkartiniai VR Akių Kaukė Kvėpuojantis Grynos Medvilnės Prakaitas Sugeriančios VR Veido Kaukė Oculus Quest/Rift CV1/Rift S/HTC Pro Vive

w162523

Nauja

Yra sandėlyje

€12.67 €11.41
Vnt.

Žymos: htc gyvo garso dirželis, displayport " mount, byla cd, cd grotuvas, vive, oculus quest tpu, užuolaidų apvalus langas, žiūronų žiūrovas, atveju oculus, htc vive.

Gerbiami pirkėjas,kviečiame jus atvykti į mūsų parduotuvėje.Mūsų produktas yra 100% aukštos kokybės produktas.Dėl naujausių produktų yra ne įvertinimai, bet prašome ne rūpesčių ji.Pažadame siųsti jums yra originalus produktas.Jei turite bet kokios kokybės problema ,mes rankena per 24 valandas.Linkiu jums geros dienos!

Funkcijos: 1. Prisijungti kaukę ir VR ausines per hook&loop, kuris išsprendžia sunku kaukė kabinti ant veido ir slysta lengvai.

2. Ji priima pažangias medicinos lygio audiniai, kuri yra saugi ir higieniška, neturi dirginimas odos.

3. Storis yra 0,5 mm, ir prakaito absorbcija efektas yra geras, kuris efektyviai išsprendžia problemą prakaitavimas, kai naudotis prietaisu.

4. Tai nėra būtina valyti šalmas kempinė efektyviai išplėsti paslaugų gyvenime įranga.

5. Akių kaukė yra vienkartiniai produktas, išmesti po naudojimo, kuris yra švarus ir higieniškas.

Specifikacija:

Taikytinos modeliai: Už Oculus Quest/Rift CV1/Rift S/HTC Vive Pro VR Ausines

Medžiaga: spunlace ne-audiniai

Svoris: apie 1,5 g/vnt.

Pakavimo Sąrašas:

100vnt vienkartiniai akių kaukė

1 rinkinys hook&loop

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai