Naujas LED Akvariumas Medūzų Lempos Naktiniai Nakties Šviesos Namų Stalo Apdaila Žibintai, Miegamojo Stading Kambarys Vaikams Dovanos

Naujas LED Akvariumas Medūzų Lempos Naktiniai Nakties Šviesos Namų Stalo Apdaila Žibintai, Miegamojo Stading Kambarys Vaikams Dovanos

w162473

Nauja

Yra sandėlyje

€13.50 €10.53
Vnt.

Žymos: mielas led, maxspect skimmer, Medūza, lempa led, toalhas de mesa, 3d dragon lempos, miegamasis furnitur, abajur mesa, lampshad, dekoro namai.

Geros naujienos: reaguojant į problemą, kad senas medūzos lempos yra lengvai pažeidžiami logistikos ir transportavimo, mes pridėjome naują medūzos lempos.Naujoji lemputė yra geros kokybės, didesnių matmenų ir geriau apšvietimo efektai.Laukiu jūsų pirkti!

Spalvingas Akvariumas Apšvietimas staliukas, Lempa LED Žuvų Bakas Naktį, Šviesos, Vaikams, Vaikų Dovanų

Kaip naudoti:

1. Traukti bako dangtelį, įpilkite vandens, viduje iki visiško

2. Įdėti mažos Medūzos į vandenį

3. Naudojant 3x AA Baterijos (neįtraukta)

4. Paspauskite On/Off Mygtuką, norėdami gauti darbą

5. Ji taip pat gali būti varomas DC5V/0.5 A Adapteris (nepridedamas)

Želė Kamuolys Produkto Savybės:

100%Brand new ir aukštos kokybės

Vandens Kamuolys Akvariumas suteikia raminantį povandeninio pasaulio plaukiojantieji kamuolys įdomus.

LED šviesos akvariumas bazės suteikti nuolaidą įvairių spalvų švytėjimas.

Mėgaukitės turinti savo gražių želė žuvų akvariumas nerimauti, valymas ir priežiūra.

Žiūrėti, kaip eterinės medūzos plaukti tik kaip eiti aplankyti akvariumą.

Medžiaga: plastikas

Spalva: juoda

Modelis: 4 modelius pasirinkimas

Maitinimas: 3 x AA baterijos(neįtraukta)

Dydis: apytiksl. 25.5x7.5x7.5cm(L*W*H)

Komplektą sudaro: 1 x LED Bakas(ne baterija)

Naujas Medūzos Lempos

EKSPLOATAVIMO INSTRUKCIJA: 1.Pašalinti screwand nuimkite akumuliatoriaus dangtelį. 2.Įdėkite 3AA baterijos ir užfiksuokite dangtelį(Nuimkite akumuliatoriaus ifusing USB kabelis), Arba prijunkite maitinimo su USB kabeliu USB sąsaja(4.5 V 450Am) (Tai padaryti, žingsnis po Žingsnio, 4 jei naudojate USB duomenų kabelį) 3.Nuimkite dangtelį iš viršaus bako. 4.Užpildyti bakas su vandeniu. 5.Įjunkite jungiklį ties apatine lempa 6.Pridėti 3 lašai indų plovimo muilo į vandenį ir leidžia už 1 minutę. 7.Dip 2 medūzos į vandenį aukštyn kojom, kol visiškai panardintas.Jei yra keletas burbuliukų spąstai, purtyti medūzos upsidedown išmušti. 8.Uždėkite dangtelį atgal ant bako&mėgautis Pastaba:negalima laikyti lampworking daugiau nei 8 valandas kiekvieną dieną, siekiant išsaugoti gyvenimo variklis.Savybės: 1.Įtaigus tikroviška Medūza su realiomis judesius, būti žavi, kaip šie du neon punktyras medūzos plaukti didingai aplink savo bakas 2.Spalvos gali būti atsitiktinai, arba nustatyti, kad su kiekviena žvilgsnio spalvos pasikeitė, suteikti naują malonumas akis ir jausmus. 3.Puikus Chidrens nakties šviesa. 4.Puiki dovana tiems, kurie myli jūrą gyvenimą, arba tiesiog nori, kad unikalus dizainas pareiškimą. 5.Led Medūzos lempos, Žiūrėti medūzos modeliai plaukti ramiai, sukurti atmosfera. 6.Puikiai tinka biure ar namuose, apšvietimo ir žuvų sukurti raminančią taikią aplinką.Specifikacija: Produkto Rūšis: Lempa Gaminio Dydis:10.5*28CM Medžiaga: ABS & Akrilo Pakavimo apima: 1 x Nuotaika Lempa 1 xUSB Galia 2 x BigJellyfish Pastaba: Jei medūzos nėra plaukti, pridėti daugiau plovikliu (Pridėti 3 lašai indų plovimo muilo į vandenį ir leidžia už 1 minutę.) Kai naudojama pirmą kartą, kad ten bus daug burbuliukų, paviršiuje medūza, kurios gali sukelti medūzos ne plūduriuoti sklandžiai.Po tam tikro laiko, po burbuliukai dingsta, ji bus plaukti paprastai arba galite rankiniu būdu pašalinti burbuliukų, paviršiuje medūza.(Dip 2 medūzos į vandenį aukštyn kojom, kol visiškai panardintas.Jei yra keletas burbuliukų spąstai, purtyti medūzos upsidedown išmušti.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai