Paprasta Grotelės Medvilnės Didelės Talpos Kosmetinės Drobės Mokyklos Raštinės Reikmenų Dėžutės Pusėje Tarpsluoksnio Žmogiškas Intymi Dizainas

Paprasta Grotelės Medvilnės Didelės Talpos Kosmetinės Drobės Mokyklos Raštinės Reikmenų Dėžutės Pusėje Tarpsluoksnio Žmogiškas Intymi Dizainas

w162344

Nauja

Yra sandėlyje

€3.93 €3.27
Vnt.

Žymos: girs pieštuko atveju, mambeski pieštuko atveju, peint pieštuko atveju, pieštuko atveju, san, pingu pieštuko atveju, puched pieštuko atveju, crytal pieštuko atveju, pieštuko atveju liūdna, peincess pieštuko atveju, tht pieštuko atveju.

Savybės:

1. Saldainiai spalvos medvilnės ir lino medžiaga, lengvai valomas, minkštas jaustis, kietos ir ilgaamžės medžiagos.Vertikalus jausmas yra geras, atsparumas dilimui yra didelis, su charakteristikos tiesiai, nėra lengva raukšlių, lengvai plaunamos, greitai džiūsta.

2. Jis gali būti naudojamas kaip pieštukas maišelį, kosmetikos krepšys, skaitmeninis maišelį, įkroviklis, mobiliųjų telefonų, duomenų eilutė, artimojo kišenėje telefoną, kortelę ar pan.

3. Šalutinis užtrauktuką langą, patogiau paimti, iš vienos pusės, U-formos užtrauktukas lango dizaino, lengva priimti didelius gabalus ir pusės sandwich elementus, multi-funkcinis naudojimas, įdomesnis, siekiant išvengti elementus iš pilant tiesiogiai, yra barjeras blokuoti tiesiogiai pilant iš elementų, labai humaniškas ir intymus dizainas.

4. Didelės talpos, pen maišą, galite įdėti apie 50 rašikliai ir kitų mažų dalykų, kosmetinės, galite įdėti apie 5 buteliai, skardinės ir įvairių rašiklių ir kitų daiktų.

5. Su aukštos kokybės užtrauktukas, dvigubas užtrauktukas yra lygus ir lengvai traukti be baimės būti ištrauktas.

Techniniai duomenys:

Tipas: A/B/C/D

Pagrindinė Medžiaga: Medvilnės/Kanapės/Oxford/Drobės

Pakuotė: PVC langą

Dydis: Ištraukiama pen krepšys: 17X12cm/6.69", po ištraukiama: 11.3x10.5cm/4.45x4.13"

180 laipsnių pen krepšys: 18.5x6X5.5cm/7.28x2.36x2.17"

Trijų sluoksnių pen krepšys: 20x12x7cm/7.87x4.72x2.76"

Didelis pen krepšys: 23cm/9.06 straipsnis" ilgai, 17cm aukštas/6.69", dugno storis 2,5 cm/0.98"

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1 X Pieštuko Atveju

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai