2020 Broadlink RM Pro RM4 RM4C Mini IR+RF+4G Universalus Pažangi Nuotolinio valdymo pultelis, Skirtų "Ios", "Android" Skirta "Google" pradinis Alexa

2020 Broadlink RM Pro RM4 RM4C Mini IR+RF+4G Universalus Pažangi Nuotolinio valdymo pultelis, Skirtų "Ios", "Android" Skirta "Google" pradinis Alexa

w162056

Nauja

Yra sandėlyje

€50.54 €35.38
Vnt.

Žymos: broadlink pro rm4, broadlink mini rm4, namų smart, xiaomi universalus ir spindulių nuotolinio valdymo pultelis remote, broadlink rm4, ir rf wifi, broadlink rm4 mini 2020 m., rm3, broadlink, rm.

Broadlink FastCon RM Pro RM4 RM4C Mini IR+RF+4G Universalus Pažangių Išmaniųjų Namų Nuotolinio Valdymo Valdiklis, Skirtas "Google" pradinis Alexa

Apie Broadlink Smart Home Produktas

Produktas yra universalus nuotolinio valdymo pultelis jums kontroliuoti IR / RF (infraraudonųjų / Radijo dažnio) prietaisai, per savo išmanųjį telefoną ("IOS" ir "Android") .Vartotojai gali kontrolės prietaisai bet kur bet kuriuo metu, kai jie gali prisijungti mobilusis internetas (Wifi ar GPRS).Išskyrus kontroliuojantis prietaisas, tiesiogiai, vartotojai taip pat gali iš anksto nustatytas planavimas, tema taip, kad prietaisai bus įjungti / išjungti automatiškai pagal skirtingas temas.Pavyzdžiui, galite sukurti "pristatymo režimą", taip, kad iš eilės veiksmų e.g.Uždaryti užuolaidos→Įjungti kompiuterį→Įjungti projektoriaus→projektorius įjunkite pirmiausia kanalo), bus imtasi 9 a.m.kasdien.Šis punktas yra tik atnaujinti, ir dabar ji turi keletą naujų funkcijų: Išvaizda pasikeitė, padidina aušinimo angos, taip pat stiprina RUSIJOS ir ir priėmimo ir perdavimo funkcijas Lustas buvo modernizuotos , stiprina automat. priėmimas ir wifi ryšio funkcijas.Suderinama su "e-Valdymas" ir užjūrio versija "protingų" namų Arenoje funkcija yra labiau tobula, geriau suderinama su kitomis Broadlink smart produktus ir produktus, kuriuose yra Bola DNR rinkinys , pvz., Tmall Džinas, kai Midea oro kondicionieriai ir šildytuvai ir kt., Padidėjo bazės nekliudomai sustabdymas.

Specifikacijos

* RM Pro / RM4C Pro paramą IR ir RF 433MHz kontrolės prietaisų, tokių kaip TV, Oro kondicionavimas, DVD ir kt. * RM Mini / RM4C Mini tik support IR.Jis Gali prietaisų, tokių kaip TV, Oro kondicionavimas, DVD ir kt. ( Negali Kontroliuoti SRF Produktų, Tokių kaip " Smart Užuolaidų) * Kontroliuoti savo TV išmaniuoju telefonu, internetu.BroadLink RM Pro paramos Wifi 2.4 GHz b/g/n, 3G ir 4G kontrolės Android/ IOS sistema. * Galite nustatyti krovimosi laiką, TV/Oro būklė/DVD iš anksto. * Parama auto režimai, AUTO HOME ir AWAY AUTO (Auto Toli Funciton yra galima tik "android" telefonas). * Vienas žingsnis jungtis prie jūsų namų ar biuro "Wi-Fi", ne vartai reikia. * Įjunkite savo " IOS " ar "Android" išmanųjį telefoną į universalų nuotolinio valdymo pultą. * Naudojant Broadlink App, jūs galite kontroliuoti savo įrenginius, bet kur,bet kuriuo metu per wifi arba 4G tinkle. * Planavimas: iš Anksto nustatyti savo profilius, automatiškai darbą nustatytu laiku.

Produkto Aprašymas

DUK

Klausimas: Kodėl verta rinktis BroadLink black WiFi nuotolinio valdymo?

A: Juoda Pupelių BroadLink 2016 m. pirmasis naujas produktas, yra atnaujinamas RM home versija, struktūra yra kompaktiškas, led programų geriau vienodumas, infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultas daugiau stabilių rezultatų.Juodosios pupelės yra E-kontrolės 4.0 pirmoje eilutėje remti naujų produktų, prieinamų per APP", valdymas balsu(Tik kinijos šiuo metu), kontrolės patogiau.Tokių didelių sąnaudų efektyvumą, juodosios pupelės verta laikyti.

Q: Koks yra skirtumas Juodųjų Pupelių, RM Pro ir RM Namuose ?

A:Juodosios pupelės yra protingas spindulių nuotolinio valdymo, atitikimo ir valdymo infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo, tokias kaip TELEVIZORIUS, oro kondicionierių, garso aparatūrą.Vienodumas indikatorius, programos geriau, infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultas daugiau stabilių rezultatų.RM Pro protingas IR RF nuotolinio valdymo pultelis, be to, parama spindulių nuotolinio-valdymo įtaisai, taip pat palaiko apimties elektros užuolaidos, durys, radijo dažnių RF nuotolinio valdymo įtaisus, tokius kaip šviesos, todėl RM Pro kainuoti daugiau nei juodosios pupelės.

Q: Kiekvienoje pakuotėje yra maitinimo adapteris?

A: nėra, makaronai USB sąsajos kabelis, pasirinkite telefonai išėjimo galia 5V 500mA maitinimo adapteris naudojamas kartu su šiuo produktu.

Q: Black Bean Pažangi nuotolinio valdymo, kaip naudoti "WiFi"?

A: scan pakuotės dėžutė (rankinė Sia II dimensijos kodas atsisiųsti PROGRAMĖLĘ, baigė diegti;(2).in-APP click pridėta įranga mygtuką, į konfigūraciją, sąsają, įvestas telefonas, kai belaidžio tinklo slaptažodį, prijungtas juodosios pupelės energijos, led greitai "flash" į sąrankos režimą, paspauskite konfigūravimo sąsajos "nustatymai" mygtuką baigtas konfigūracija gali; (3).Pasirinkite valdymo elektros, nuotolinių atsisiųsti ir rungtynės valdymo skydas, rungtynės sėkmė gali telefonas kontrolės prietaisai.Jei debesys don ' t turi reikiamas plokštes, pagal PROGRAMĄ patarimai sužinoti apie savo nesijaudindami, elektriniai prietaisai negali būti suderinta. (Pastaba: išsami technika, bendrovės oficialiai mikro-kredito paslaugas skaičius: BroadLink611 naujinimus, pavyzdžiui)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<