Natūralus Ginkmedžio Lapų Ekstraktas 400mg Kapsulės Papildai Smegenų Dėmesio Koncentracija, Atminties Praradimas

Natūralus Ginkmedžio Lapų Ekstraktas 400mg Kapsulės Papildai Smegenų Dėmesio Koncentracija, Atminties Praradimas

w161936

Nauja

Yra sandėlyje

€21.81 €15.27
Vnt.

Žymos: žmogaus smegenys, ginkgo biloba aukso, elitetranslate, tabletes, kapsulės, auskarai gingko, pavarų varantys, ginkgo medis, biloba, ginkmedžių lapų, želatina.

Ginkgo Biloba Lapų Ekstraktas Natto Ekstrakto Kapsulės Parama Atminties Nuotaika Proto, Smegenų ir Širdies Priežiūros Apyvartą Stiprintuvas Yra atminties ne taip patikima, kaip jis naudojamas?Galbūt jums reikia padidinti psichikos, kad bus pagaląsti savo pažinimo įgūdžius.Imtis klausimais į savo rankas su šiuo Natta Ginkgo Biloba Ekstraktas Maisto Papildas.Tai įkvėpė tūkstančius metų amžiaus, bendros gydymo Ginkgo Biloba medžių lapai, Kinų medicina.Paremtas pagal galimybę pagerinti kraujo tekėjimą į smegenis, veikdamas kaip antioksidantas, poveikis gali būti nauda tam tikrų sveikatos problemų.Gauti kelyje siekiant didesnio mąstymo įgūdžius su šios kapsulės.

***Produkto Funkcijos**

1.Sumažinti širdies ir Kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligų

2.Padidinti kraujo tekėjimą į smegenis, išvengti galvos smegenų kraujosruva ir apoplexy, reguliuoti kraujo riebalų, sumažinti cholesterolio kiekį

3. Sulėtinti senėjimo, mažina Alzhaimerio

4. Bronchinės astmos gydymo .

5.Anti-cance

6.Geras eys ir ausis.

7. Taikomos sveikatos priežiūros produktų srityje, ji gali veiksmingai sumažinti krūtų skausmas ir emocinis nestabilumas.

Specifikacija:

80 Vnt./ Butelis Rekomenduojamas Vartojimas: 2 Kapsules vieną Kartą, 2 Kartus per Dieną Įspėjimai: neviršyti rekomenduojamos paros dozės .Nenaudokite produkto, kaip įvairaus maisto pakaitalas .Vaikai, nėščios ar krūtimi maitinančioms moteris neturi imtis produktas.

1. Kinijos Maisto ir vaistų Administracija(CFDA, Kinija FDA) Mėlyna Skrybėlė Sertifikavimo.

2. Valstybės GMP sertifikavimo.

3. HACCP sertifikavimui.

4. Per ISO 9001 tarptautinį kokybės sertifikatą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai