Plaukimo Kūdikių Maudynių Žiedas Pripučiami Pažastų Plūduriuojantis Vaikas Plaukti Baseinas Priedai Ratą, Maudymosi Pripučiami Dvigubai Plaustas Žiedai Žaislas

Plaukimo Kūdikių Maudynių Žiedas Pripučiami Pažastų Plūduriuojantis Vaikas Plaukti Baseinas Priedai Ratą, Maudymosi Pripučiami Dvigubai Plaustas Žiedai Žaislas

w161738

Nauja

Yra sandėlyje

€25.32 €18.74
Vnt.

Žymos: baseinas priedai fuente, dideli pripučiami liūtas, ratas didelis, puzzl medienos, baseinas žaislų nėrimo, baseinas vaikams, swimava pripučiamas baseinas, mini pripučiamas plaustas, pripučiami vaikai vaiką, ballscrew riešutų.

Kulka Taškų:

1、Nuimamas Stogelis: plaukimo plaukti įrengta orui ir nuimamas UPF50 + baldakimas apsaugoti jūsų kūdikio odą nuo saulės ir mėgautis vasaros, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

2、Kūdikiams Saugių Medžiagų: plaukti ir plaukti yra pagamintas iš tvirtos ir nepralaidi vandeniui PVC medžiagos, kurios atitinka CPC standartus, nes tai atitinka aukščiausius ir griežčiausius tarptautinius saugos standartus žaislai, ir plaukti plaukti yra 100% saugus ir netoksiškas, ir tai yra odos draugiškas.

3、Saugos Apsauga: plaukti ir plaukti funkcijos, dvigubo sluoksnio, oro pagalvė, iškėlė priekinis, padidėjo pusių, pečių juostos, pilvo parama, leiskite kūdikiui judėti į priekį į tinkamą padėtį.

4、Lengva Naudoti: plaukti ir plaukti palaiko defliacija, kurios funkcijos atnaujinti dizainas pateikti du plaukimo metodus, įvairių sagtis metodus, taip suteikiant intriguojanti plaukimo būdų.

5、Puiki Dovana: plaukti ir plaukti yra įvyniojami gražios spalvos lange, o 2 nemokamai žaislai ir 1 ranka siurblys yra numatyta lengva infliacija.Ir plaukti plaukti yra lengva lygūs ir sulankstyti, laikymo ir transportavimo. (80% -90% infliacija yra pakankamai)

Techniniai Duomenys: Vardas, Pavardė: Plaukimo Plaukti

Dydžiai(apie):

Dydis L: Vidinis skersmuo 16CM/6.30 (tinka kūdikių ir vyresnių 6-30 mėnesių ir sveria 16-30 kg)

Dydis XL: vidinis skersmuo 19CM/7.48 į (tinka kūdikiams ar vaikams 2-4 metai ir sveria 25-44 kg)

Medžiaga:0,35 MM eco-friendly 6P medžiagos (be ftalatų, su EN71 / CPC pažymėjimą)

Vožtuvas:

Visus produktus naudoti 6P eco-friendly netoksiškas dujų antgalis

Spalvos: mėlyna, žalia

Pakuotė: kiekvienas gaminys yra perlenkta butas ir įdėti į nepriklausomą OPP maišelį ir tada supakuotas į spalvotą dėžutę (dydis 26.5 * 25 * 6CM)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Spalvos Dėžutė

1 x Plaukimo Žiedas

1 x Baldakimu

1 x Siurblys

1 x anglų Vadovas

1 x Defliacija Vamzdis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai