5vnt/Set kalnų krištolas Rankena Nagų Dailė, Tapyba Rašikliai UV Gelio Dotting Manikiūro Šepetėliai

5vnt/Set kalnų krištolas Rankena Nagų Dailė, Tapyba Rašikliai UV Gelio Dotting Manikiūro Šepetėliai

w161726

Nauja

Yra sandėlyje

€3.82 €2.37
Vnt.

Žymos: hoffmann x pro " atveju, plonas siaubo lėlės, pearl uogiene galaxy s7, žibintai crv 2015 m., megztinis mezgimo aksomo, flounce rankovėmis kūdikiui, kišenėje mini šuns žaislas, mtb hydrolic balno, pearl esminius uogiene.

5vnt/Set Dukart Pabaigos, Nagų Dailė, Tapyba Rašikliai Akrilo kalnų krištolas Rankena UV Gelio Piešimo Dotting Manikiūro Šepetėliai

Savybės:

1. Užpildykite Paraišką, Nagų Dailės Teptukas: Vieną, kad atitiktų visus nagų dailės dizaino reikalavimas, 5vnt uv gelis nagų šepetėlį, dotting įrankiai, puikus nagų dailės besimokantis ar pradedantysis padaryti įvairaus dydžio taškus ir sukurti gražių nagų dizaino sekundžių - piešimo linijos, swirls, smulkios detalės, pledas, gėlės, marbling ir rhinestones.Kas daugiau, nagų milteliai ir žvyneliai taip pat gali būti priimami šie šepečiai.

2. 10-in-1 Nail Art Pen: Dual-end, nereikia pirkti šepečiai ir dotting rašikliai atskirai.Ir vietoj to, dešimtys rašikliai, šie nustatyti tik imtis mažų vietos ant jūsų padažu-lentelėje.Tai šepečiai nustatyti, gali lengvai tilpti nedidelis makiažas maišelį ar rankinę, nesvarbu, už savo savaitgalio kelionės, verslo kelionės ar gaivus šventes.

3. Aukštos Kokybės ir Madingas Dizainas: visa šepečiai yra labai gerai paruošta, kad šerių niekada palūžti arba iškristi įtakos gatavo nagų dekoravimui.Ateina su valymo cirkonio viduje rankena, madingas & elegantiškas dizainas daro šie nagų dailės teptukai puiki dovana jai.

4. Lengva Valyti: Po naudojimo teptukai, taikyti blizgučiai, gelis, galite naudoti alkoholio ar acetono arba baby shower gel išvalyti šeriai pasakiškai su šiek tiek pastangų.

5. Namo Vinių "PASIDARYK pats" Ne Patogumui: nagų dažymo teptukų rinkinys yra patvarus, skirtas kasdieniam naudojimui, gali jį naudoti namuose komforto, gauti jūsų nagai patiko salonas.

Specifikacija:

Medžiaga: Mink Plaukai + Nerūdijančio Plieno

Gaminio Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Pakuotės Dydis: 160 X 20 X 20mm/6.3 X 0,79 X 0.79"

Kiekis: 5vnt

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

5vnt X Nagų Dailė, Tapyba Rašikliai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai