Tėvynės Profesinės Nervintis Rokeris Luthier Įrankis Nervintis Lygiava Gitara Nustatyti priemonė, bosinė Gitara Dalys, Įrankiai

Tėvynės Profesinės Nervintis Rokeris Luthier Įrankis Nervintis Lygiava Gitara Nustatyti priemonė, bosinė Gitara Dalys, Įrankiai

w161350

Nauja

Yra sandėlyje

€4.12 €2.96
Vnt.

Žymos: nemokamai plytelių lygiava, gitara luthier įrankis, failo nervintis, pleišto plytelių lygiava, Tėvynės, klasikinės gitaros derintuvas, derinimas, išklotinės lygiava, luthier priemonė gitara, automatinis gitaros derintuvas, gitara luthier.

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabrinė Šį Nervintis Rokeris gali tiksliai tas baisus aukštos frets, ir patikrinti galutinį aukštį, po to, kai jūs pašalinti arba pakeisti juos. 4-in-1 mini straightedge tęsiasi trijų frets, Tikslumo apdirbta dėl tikslumo .0008" už snukio, 4", 3", 2" ir 1-5/16" kraštus, kad jis universalus, bet išsiskyręs priemonė, iš bosai prie gitaros į mandolinos.Pagamintas iš 0.11"(2,8 mm), nerūdijančio plieno, su satino apdaila, už patvarumą ir profesionalams.

Tai nepakeičiamas diagnostinis įrankis, prieš ir po dalinio refretting ir recrowning darbo vietų.Ji leidžia atlikti tikslesnius nervintis, dirbti geriau grywalność.Dydis: Žr. nuotrauką Nr. mažmeninės pakuotės Kiekis: 1Pc Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!!

Komplektą sudaro: 1Pcx Nerūdijančio Plieno mMakers Luthiers Nervintis Finder Rokeris Gitara Frets Niveliavimo Įrankis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai