12/24V Mini Automobilių Oro Kondicionieriai, Namų, Automobilių Radiatorius Aušinimo Ventiliatorius Vandens Ledo Garavimo Automobilių Sunkvežimių Kambaryje, Oro Kondicionierius, Ventiliatorius

12/24V Mini Automobilių Oro Kondicionieriai, Namų, Automobilių Radiatorius Aušinimo Ventiliatorius Vandens Ledo Garavimo Automobilių Sunkvežimių Kambaryje, Oro Kondicionierius, Ventiliatorius

w161300

Nauja

Yra sandėlyje

€26.18 €21.46
Vnt.

Žymos: 12v oro kondicionierius, automobilių, automobilių šilumos, kondicionierius mašina, clim usb, 24v oro būklės, solenoido oro kondicionierius, šildo, automobilių vandens, tv aušintuvas 8cm, naujausias mini oro aušintuvas, dewstop vonios kambarys, ventiliatorius.

Parametrai:

Produkto pavadinimas: Automobilių Gerbėjas

Produkto galia: 20 W)

Produkto triukšmo: garso išjungimo

Produkto srovė: 20A

Produktą įtampa: 12V arba 24V

Produkto funkcija: oro greitėjimo ciklą, mažina temperatūrą

Savybės:

1. BLADELESS ir didesnį saugumą.Bladeless gerbėjų yra taip pat žinomas kaip oro skleidėjai.Ji gamina natūralią, nuolat cool breeze.Nes nėra ventiliatoriaus lapų, tai bus ne skauda pirštus įtraukta smalsūs vaikai.

2. Vėjas yra daugiau kaip stabilus ir patogus.Palyginti su įprasta ventiliatoriai, oro kiekis yra labiau stabilus.Ji gamina tą patį orą, kaip geriausiai atlikti ventiliatorius ant rinkos šiandien.Nes nėra ventiliatoriaus lapų su "cut" oro vartotojas neturi patirties periodiškai sukrėtimų ir banguoto dirgiklius.Leidžia jums jaustis labiau gamtos, šaldytuvas, vėjas nuolat oro srautu.

3. Galingas ir energiją. 12V-24V, įrengtas, su kintamojo dažnio vėjo greičio reguliavimo prietaisą, patogus vartotojams reguliuoti vėjo greitis, vienodas padidinti oro tūrį, jokio poveikio įtampa, mažas energijos suvartojimas.

4. Vartotojui patogiu dizainu.Mažas dydis, degiklio kištuką būtų lengva įdiegti.Bladeless, nėra dulkių, todėl jį lengva valyti.

5. Galite nustatyti vėjo kryptį.Oro išleidimo angos gali būti pasukti aukštyn ir žemyn ir nustatykite kryptis.

Sąrašas:

Ventiliatorius*1

Spalvos Langas*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<