Karšto Dantų Balinimo 44% Peroksidas Dantų Balinimo Sistema, Žodžiu Gelio Rinkinys Dantų Whitener Odontologijos Įranga Dropshipping

Karšto Dantų Balinimo 44% Peroksidas Dantų Balinimo Sistema, Žodžiu Gelio Rinkinys Dantų Whitener Odontologijos Įranga Dropshipping

w161119

Nauja

Yra sandėlyje

€4.39 €2.99
Vnt.

Žymos: rinkinys balinti dantis, dantų balinimas, ichigo, ledo gripper smaigalys batai, dantų balinimo rinkinys aus, c vitamini serumas, dantų priemonė, stomatologijos įranga, dantų balinimo rinkinys, lanbena dantų balinimo milteliai.

Aprašymas:

Žingsnis 1: Padaryti sau užpildyti plokšteles.

Šilumos burnos dėklą pagal 80 karšto vandens ir šiltas, jis sudaro apie 10 sekundžių.Įdėti burnos dėklą per savo dantimis,pirštais švelniai bandykite, kol ji pelėsių dantis,nustatyti padėklai tvirtai nuo dantų.

2 žingsnis: Palyginti dantis ir naudoti dantų atspalvis vadovas.

3 žingsnis: Užtepkite plonu sluoksniu, balinimo gelis, tiek nagų plokšteles ir tolygiai(0.25 iki 0,4 ml kiekvienos plokštelės nebėra, yra tiesiog švaistomi).

4 žingsnis: Įdėkite nagų plokšteles į burną ir daugiau dantų,nustatyti padėklai tvirtai nuo dantų.

5 žingsnis: Ar klientas įdėkite plokštelę 10 minučių arba 7 minutes,tada išskalaukite vandeniu.

6 žingsnis: Po dantų balinimo,naudoti purškiklis.Tai gali padaryti jums šviežią kvapą.Pakartokite tai užbaigti gydymo 2 dantims įsitikinkite, kad skalauti & dry plokštelės tarp sesijų,arba vieną kartą per dieną,po 3 dienų,palyginti prieš ir po su dantų atspalvis vadovas,mes galime žvelgti į dantis, pagerinti 7-10 atspalvį.

Pakuotė:

3 X Balinimo Gelį(3 ml vienam)

1 X Desensibilizuojantis Gelį(3 ml vienam)

2 X Naujausios konstrukcijos thermoform viena arka padėklai

1 X Mini šaltos šviesos dantų balinimo lempa

1 X advanced Burnos Padėklų Langelį.

4 X Vamzdžio Galvą

2 vnt Dantis Valykite Juostos.

2 vnt Vitaminas E Medvilnės Tamponai.

1 X 3D Professional Dantų Atspalvis Vadovas.

Apie gelio stiprumas : mes galime pateikti 22%, 35% ir 44% karbamido peroksido gelis ,jeigu nėra jokių specialių pastaba kai jūsų užsakymą ,mes paprastai siųsti jums populiari 35%CP.

Profesionalus Dantų Balinimo Rinkinys jūsų reguliariai Dantų Balinimas, Gydymas

Dantų balinimo šviesina dantis ir padeda pašalinti dėmes ir spalvos.Balinimas yra viena populiariausių kosmetinės odontologijos procedūrų, nes tai gali labai pagerinti jūsų dantys atrodo.Vis daugiau ir daugiau žmonių norėtų pirkti ekonomiškai efektyvus Dantų Balinimas Produktų, tokių kaip Dantų Balinimo Rinkinys & Dantų Balinimo Juosteles & Dantų Balinimo Pieštuką ir pan., o ne eiti į brangių stomatologas.Taikoma Minios: Dantų dėmių nuo kavos, tabako, genetinės, tetraciklinų, maisto dažiklis, senėjimas ir kitos rūšies dalykų, kad geltonas dantis.Pagrindinis Ingredientas: 35% Karbamido peroksidas(atitinka 10% vandenilio peroksido).Kitos medžiagos: Dejonizuotas Vanduo, Glicerinas, Potassium Sorbate, EDTA, Polisorbatas 20, Trietanolaminas, Karbomeras, Skonis.Saugumo Lygis: Maisto Klasės,Medicinos Lygio.Saugumo sertifikatai: CE,FDA.Kaip Naudoti Dantų Balinimo Želė Preparatai, prieš naudojant: 1. Valyti dantis. 2. Patikrinkite savo dantis veidrodyje, jei yra kokių nors filmų, kurie kaupiasi ant dantų paviršiaus, naudoti 1 vnt dantis nuvalykite jį pašalinti, nes filmas gali slopinti emalio pralaidumą.Pastaba: 1. Liejimo ir apkarpymas lovelių individualų jūsų dantys yra svarbiausias žingsnis.Šis gelis veiks tik su gražiai tilptų plokšteles.Prastai suformuoti padėklai bus įrašyti jūsų dantenų, kaip rezultatas gelio nebus pabalti ir savo dantenas skauda. 2. Jei jums įrašyti jūsų dantenų, deginimo pojūtis praeis 24 iki 48 valandų.1 Žingsnis Pelėsių Su Termoplastinio Nagų Plokštelės: 1. Paruošti puodelį karšto vandens (temperatūra yra apie 70-80 Laipsnių Celsijaus). 2. Panerti viena iš nagų plokšteles į karštą vandenį 10-12 sekundžių, arba tiesiog kol dėklas, atrodo, minkština.Įsitikinkite, kad perkaisti lovelių, būti atsargūs, nagų plokšteles negali likti be karšto vandens per ilgai, nes kitaip jis gali būti labai deformuoti ir negali būti naudojamas. 3. Vieta nagų plokštelę į burną, apimantis savo viršutinių dantų. 4. Uždaryti savo burną ir čiulpia iš visų oro ir vandens perteklius, sukurti siurbimo tarp burnos dėklą ir jūsų dantys, 5. Su pirštais, švelniai formos plokštelę aplink dantis, paspausdami jūsų viršutinės lūpos nuo jūsų dantų. 6. Palaukti 10-15 sekundžių ir tada pašalinkite nagų plokštelę iš savo burnos. 7. Panerti į burnos dėklą visiškai puodelio galėtų vandens 10 sekundžių, kad būtų lengviau išlaikyti formą dantis. 8. Pakartokite procesą mažesnis burnos dėklą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai