Vaikų Vandenyno Kamuolys Baseinas, Didelis Dydis 100cm, Folding Playpen, Kūdikių Patalpų Banga Kamuolys Palapinę, Kūdikių Kamuolys Lauko Žaislų Kūdikių Kamuolys Gpm

Vaikų Vandenyno Kamuolys Baseinas, Didelis Dydis 100cm, Folding Playpen, Kūdikių Patalpų Banga Kamuolys Palapinę, Kūdikių Kamuolys Lauko Žaislų Kūdikių Kamuolys Gpm

w160816

Nauja

Yra sandėlyje

€12.98 €8.17
Vnt.

Žymos: sodo pavėsinė, pavėsinė-palapinė, sausas vandenyno baseinas, vaiko playpen, kamuolys baseinas, anime veido mergina, lauko playpen, kamuolys vandenyno, vaikų palapinė, baby dry baseinas.

Vaikai Kamuolys Duobę Apvalus Kamuolys Duobę, Sulankstomas Kamuoliukų Baseinas Puiki Dovana Patalpų Lauko Vaikams, Vaikiška Kūdikių Berniukų, Mergaičių

Kulka Taškų: 1、Praktinis Naudojimas: vaikams kamuolys duobę Lengva įdiegti be infliacija, kuri yra sulankstomas, lengvai nešiojimo ir laikymo.

2、Puikios Naudoti: vaikai kamuolys duobę tinka vidaus ir lauko, ir jis yra idealus, slaugos kambarys, gyvenamasis kambarys, kieme, darželyje ir pan.

3、aukščiausios Kokybės: naujausia, sulankstomas kūdikių ir vaikų kamuolys baseinas pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordas medžiagas, kurios yra saugios ir tvirtos.

4、Puikus Vartojimas: vaikams ball pool padeda mokyti suvokti ir nuskaitymo galimybes vaikams ir kūdikiams, ir tai yra taip pat labai tinka tėvų-vaikų bendravimą.

5、Džiaugsmo Teikėjas: vaikai kamuolys baseinas suteikia švarios ir sanitarijos jūrų ball žaidimų aikštelė vaikams, kurioje gali būti mažas gražus patalpų žaidimų aikštelė prie namo.

Savybės: 100% naujos kokybės.

Vėliau, sulankstomas kūdikis, vaikas, vaikų kamuolys baseinas.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Sulankstomos Kamuolys Baseinas

Medžiaga: Oksfordo audinys Dydis: 100cm x 100cm x 30 cm / 39.37 į x39.37in x 11.81 į

Spalva: rožinė + raudona, juoda + raudona, rožinė + balta (pasirinktinai)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Lankstymo Kamuolys Baseinas

(atkreipkite dėmesį, kad kamuoliukus ir motina nėra komplekte)

Pastabos(apie):

Dėl vadovo matavimai ir nedideli spalvos pokyčiai skirtingų ekrano parametrai, prašome leisti paklaida 1-3 cm (0.4-1.18 cm).

Dėkojame už jūsų supratimą ir turėti gerą dieną!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai