Kūdikiams, Kūdikių onesies berniukas, mergaitė, drabužiai nauji gimęs karvės kostiumu žiemos stich pižama roupas de bebe recem nascido

Kūdikiams, Kūdikių onesies berniukas, mergaitė, drabužiai nauji gimęs karvės kostiumu žiemos stich pižama roupas de bebe recem nascido

w160651

Nauja

Yra sandėlyje

€13.17 €6.72
Vnt.

Žymos: kimono pyjama, kūdikių atspėti, karvė spausdinti, koralų vilnos sleepwear, vienas gabalas jumpsuit onesie, roupas bebes naujas gimęs, peppa pig žaislas, atveju karvės, gimė berniukas, kūdikių pajama.

1Inch=2,54 CM; 1CM=0.39 Cm.Produkto: Kūdikiams, Kūdikių onesies berniukas, mergaitė, drabužiai nauji gimęs karvės kostiumu jumpsuits žiemos stich pižama roupas de bebe recem nascido Funkcija: Audinys: Flanelė audinio.Plaunamas audinys, minkštas ir patogus.Miršta: Kvalifikuotas dažiklių, ne formaldehidas ir kt, gaminiai praėjo kokybės sertifikavimo.Kokybė: Gera apdailos Pastaba: 1.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos prieš perkant. 2: Dėl skirtingų gaminti partijomis, gali būti nuokrypis 2-3 CM elementus. 3: Spalvos jūsų kompiuterio monitorius gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto spalvų, priklausomai nuo jūsų monitoriaus nustatymų.

Prekės Ženklo Istorija

Parduotuvės savininkas turi 10 metų-drabužiai, darbo patirtis.Savo bendrovės padarė OEM daugelis Europos ir Amerikos markių ,kad ji yra susipažinę su įvairių cheminių ir fizinių reikalavimų, Tuo pačiu metu, ji yra motina, penkerių metų vaikas.Ji praleido daug energijos, kaip pasirinkti drabužius su geros kokybės ir geros kainos už savo vaiką.Todėl, visi drabužiai yra kruopščiai atrenkami.Kaina nėra žemiausia, bet jums gali jaustis lengvai kokybę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai