Sandisk Pen Drive Flash 32GB 64GB 128GB tipas-c usb3.1 OTG automobilių U disko Tipas-C kompiuterių telefonas dual-naudoti didelės spartos šifravimo 150M/S

Sandisk Pen Drive Flash 32GB 64GB 128GB tipas-c usb3.1 OTG automobilių U disko Tipas-C kompiuterių telefonas dual-naudoti didelės spartos šifravimo 150M/S

w160493

Nauja

Yra sandėlyje

€16.87 €8.60
Vnt.

Žymos: SanDisk, flash usb, 64gb ratai, į usb3, usb "flash" diską, mino prasideda usb atminties, hdd ps3 slim, sandisk usb, "kingston" usb, 1 terabaito ssd.

Sandisk SDDDC3 USB 3.1 Flash atminties Diskas

Galite būti tikri, geros kokybės, našumo ir patikimumo kas SanDisk Produktas, Unikalus, patrauklus dizainas, modernios namų.Įjungtas USB 3.1, tai greitai vairuoti leidžia perduoti ir saugoti didelius failus iki dešimties kartų greičiau nei USB 2.0 kaupiklius Su šiuos greičius, galite būti tikri, kad kiekvienas perdavimo arba išsaugoti bus baigti greičiau, nei kada nors anksčiau

Suderinamas su PC ir Mac Kompiuteriais Iš muzikos, nuotraukų, prie svarbių duomenų--saugoti visus savo failus į vieną diską.Diskas veikia su tiek PC ir " Mac " kompiuteriams, taip pat kitų prietaisų, tokių kaip planšetiniai kompiuteriai, Televizoriai, automobilių muzikiniai centrai ir daugiau.

SanDisk SecureAccess Programine įranga Apsaugo Jūsų Privatumą, Kurti privatų aplanką ant jūsų ratai su SanDisk SecureAccess programine įranga.Tai 128-bitų AES šifravimo programinė įranga leidžia lengvai slaptažodžiu apsaugoti kritinius failus.Vilkite ir upuść failus į vault, ir jie bus apsaugoti.

Lengva File Recovery su RescuePRO Deluxe Programinės įrangos diskas ateina su RescuePRO Deluxe duomenų atkūrimo programinė įranga atsisiųsti pasiūlyti.Ši programinė įranga leidžia lengvai atkurti failus, kurie buvo netyčia ištrinta (atsisiųsti).Suderinamas su USB 3.0 ir 2.0 Ports SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive yra atgal suderinama su USB 2.0, todėl jūs galite prijunkite jį prie USB 2.0 arba 3.0 uosto.

Pastaba pristatymas

1. Ilgai tarptautinės laivybos bus sugadinti ir sunaikinti paketą, jei rasiu ten yra išpakavimas ženklai, prašome ženklas.Išorinis Paketas, geros būklės, tačiau produkto mažmeninės prekybos paslaugų paketą, išspaudimo deformacijos, tačiau neturi įtakos produkto naudojimui, yra normalu.

2. jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja,ir vis tiek negaunate prekes,prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo data.

Nuostabų gyvenimą išsaugoti Sandisk Extreme didelės spartos OTG USB3.1 (c Tipas), "flash" atmintinę

2-in-1 "flash" atmintinę, kuri gali būti naudojama su USB Tipo c ir a Tipo prietaisai

Pastaba:

1. Mūsų parduotuvė siūlo 100% autentiška.

2. Visi produktai atitinka Sandisk oficialioje interneto svetainėje.

3. Gamintojas pasilieka teisę keisti arba pakeisti gaminį savo nuožiūra.Išvaizda ir pakuotės dizainas gali būti pakeisti be įspėjimo.

4. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai