Uleemark Vyrų Elektra Šildomas Žemyn Striukė su Gobtuvu Lengvas, Neperšlampamas žieminis Paltas

Uleemark Vyrų Elektra Šildomas Žemyn Striukė su Gobtuvu Lengvas, Neperšlampamas žieminis Paltas

w1599

Nauja

Yra sandėlyje

€125.81 €75.49
Vnt.

Žymos: žiūrėti paltai, vien kailis, paltai vyrams, mege vyrų striukė, žiemos moteris, parko moteris, striukė vyrų žiemą, striukė vyras, vėjo striukė vyrams, striukė moteris.

【PATOBULINTA MEDŽIAGOS】: 100% Poliesteris, ne tik šilta, bet ir patogu liesti.už šilumą ir komfortą šaltomis žiemos dienomis.

【ANGLIES PLUOŠTO HEATIING ELEMENTAI】: Šilumos greitai per 5 sekundes, 3 anglies pluošto šildymo elementais, generuoti šilumą visoje core kūno sričių (priekyje ir viduryje-atgal) padidinti savo pagrindinius kūno šilumą ir jus šilta.KARŠTO lygio,Iki 8 darbo valandų galios banko 10000mAH ir 16 valandų 20000mAh

【TRYS ŠILDYMO LYGĮ】: 3 Šildymas leves (didelis, vidutinis ir mažas parametrai).Pakeisti šilumos nustatymas, jūsų striukė su paprastu mygtuko paspaudimu .užtikrina, kad jūs neturite prarasti bet perteklinę šilumą ir mėgautis patogiai šiluma.

【PUIKIAI tinka LAUKO GYVENIMĄ IR NUOTYKIUS】 - puiki dovana šeimos, draugai, tinka visų rūšių atvejais, ypač sniego, motociklai, Alpinizmas, Alpinizmas, Žygiai, arba Lauke darbo, slidinėjimas, Žvejyba, Medžioklė nuo šalčio, šalta žiema.

【WASH&DRY SAFE】: Lengva priežiūra , Skalbti Mašinoje, striukė turi kūno apsaugos funkcija, kai temperatūra yra per aukšta, ji nustos dirbti iš karto.Prašome atkreipti dėmesį, maitinimo banko ir įkiškite USB kištuką į kišenę, prieš skalbiant.VIENERIŲ METŲ GARANTIJA, kuriems

【360º MATOMUMAS】:

Šviesą atspindinčios tabard, kurios gali būti vertinama iš max 800 metrų ir 360ºcoverage visose oras, dieną ar naktį.Ryškios spalvos ir puiki atspindinčias juostas, kad jūs lengvai galima rasti, daug saugiau naktį!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai