Mini Futbolas Stalo Arkadinis Žaidimas, Vaikams, Suaugusiesiems, Stalo Futbolo Mini Interaktyvus Žaislas Vaikams Smagiai Home Office

Mini Futbolas Stalo Arkadinis Žaidimas, Vaikams, Suaugusiesiems, Stalo Futbolo Mini Interaktyvus Žaislas Vaikams Smagiai Home Office

w15981

Nauja

Yra sandėlyje

€11.47 €9.41
Vnt.

Žymos: kamuolys stalo futbolas, futbolas, miniatiūriniai office lentelė, jav futbolo stalo, žaidimas futbolas, suaugusiųjų namas žaidimai, arcade viršų, pranešk apie netikrą "lego" star wars, stalo futbolo žaidimas, vaikas, baseinas, stalo futbolas, stalo arcade mini.

Kulka Taškų:

1、Bauda Amatų: futbolo stalo arcade žaidimas yra miniatiūrinė versija klasikinis stalo futbolo žaidimas, ir stalo futbolą versija yra vienodai įdomus ir sudėtingas.Šis interaktyvus žaidimas, skirtas 2-4 žmonės yra labai populiarus ir lengvai naudoti, kuri yra puikiai tinka vaikams, paaugliams ir suaugusiems.

2、Praktinis Naudojimas: stalo arcade žaidimas yra 2 in 1 žaidimą, ir šį klasikinis arcade žaidimas yra 2 in 1, futbolo ir ledo ritulio iššūkis žaislų, kad gali žaisti bet kuriuo metu ir bet kur norite pagerinti savo rankų judesių koordinavimą.

3、Puiki Dovana: Su futbolo stalo arkadinis žaidimas, vaikai gali žaisti žaidimus, su draugais, kurie padeda jiems gauti kartu daugiau harmoningai, ir jie padidinti savo prasme, konkurencija.Tai puiki dovana vaikams, tinka darželio ir šeimos.

4、Įtempių: mini futbolo, stalo arcade žaidimas yra mažas, viskas ko jums reikia yra mažas tablet, tada žiūrėti į žaidimą, ir vaikai gali žaisti neįtikėtinai patalpų futbolo rungtynės su draugais, kurie bus padėti jiems atsipalaiduoti patys.

5、Platus: mini futbolo, stalo arcade žaidimas yra tinkamas bet kuris žaidimų kambarys, žaidimų aikštelė arba kiemas.

1.Bauda Amatų: futbolo stalo arcade žaidimas yra miniatiūrinė versija klasikinis stalo futbolo žaidimas, ir stalo futbolą versija yra vienodai įdomus ir sudėtingas.Šis interaktyvus žaidimas, skirtas 2-4 žmonės yra labai populiarus ir lengvai naudoti, kuri yra puikiai tinka vaikams, paaugliams ir suaugusiems.

2.Praktinis Naudojimas: stalo arcade žaidimas yra 2 in 1 žaidimą, ir šį klasikinis arcade žaidimas yra 2 in 1, futbolo ir ledo ritulio iššūkis žaislų, kad gali žaisti bet kuriuo metu ir bet kur norite pagerinti savo rankų judesių koordinavimą.

3.Puiki Dovana: Su futbolo stalo arkadinis žaidimas, vaikai gali žaisti žaidimus, su draugais, kurie padeda jiems gauti kartu daugiau harmoningai, ir jie padidinti savo prasme, konkurencija.Tai puiki dovana vaikams, tinka darželio ir šeimos.

4.Įtempių: mini futbolo, stalo arcade žaidimas yra mažas, viskas ko jums reikia yra mažas tablet, tada žiūrėti į žaidimą, ir vaikai gali žaisti neįtikėtinai patalpų futbolo rungtynės su draugais, kurie bus padėti jiems atsipalaiduoti patys.

5.Platus Pritaikymas: mini futbolo, stalo arcade žaidimas yra tinkamas bet kuris žaidimų kambarys, žaidimų aikštelė arba kiemas.

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos medžiagos ABS medžiaga, saugus ir patvarus naudoti, geriausias pasirinkimas už vaikų žaislai.

Švietimo, žaislai, dovanos.Ekologiškas medžiagas ir vaikams, ir suaugusiems skirtos pramogos.

Su mini futbolas stalo arcade, tėvai gali bendrauti su savo vaikais, ir vaikai gali sustiprinti savo santykius su tėvais, ir vaikus, gali pasinaudoti savo koordinavimas lankstumą.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: ABS

Matmenys: 38 * 18 * 7.5 cm (15x7.1x3 cm)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Futbolo Žaidimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai