1pc AYJ Stiklo Ekrano Pakeitimas Samsung Galaxy S8 S9 Plus LCD Ekranas Touch Priekinės Išorės Objektyvas Lipdukas Remonto Įrankiai

1pc AYJ Stiklo Ekrano Pakeitimas Samsung Galaxy S8 S9 Plus LCD Ekranas Touch Priekinės Išorės Objektyvas Lipdukas Remonto Įrankiai

w159722

Nauja

Yra sandėlyje

€10.88 €6.85
Vnt.

Žymos: "samsung" galaxy pastaba 9 priekinio stiklo pakeitimas, galaxy s8 touch, dangtelį galaxy samsung s8, s8 " samsung ekranas, s9 stiklo ekrano remontas, ayj baterija, samsungs s8 lcd, bella hadid, s9 touch, samsung s8 priekinis objektyvo stiklas.

1 Gabalas AYJ Priekinio Stiklo Samsung Galaxy S8 G950 S9 Plus Black LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas Išorinis Išorinis Objektyvo Lipdukas Įrankiai

Aprašymas :

1 Kiekvieno Stiklo bus supakuotas burbulas krepšys !

2 Visos prekės yra patikrintos ir geros darbo condiction.

3 Greitas pristatymas 3 darbo dienų.

1 paketą, įskaitant:

1* Priekinio Stiklo

1* LCD Rėmo Lipdukas

1* Reikalingi Įrankiai Rinkinys

Mes esame Didmeninės visų rūšių mobiliųjų telefonų atsarginės dalys , Prašome susisiekti su mumis elektroniniu www.poligon-1.lt messgae už didesnius užsakymus.Ačiū .

Įrašykite mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę !Mes dažnai skiriamas naujų produktų ir vykdyti reklaminę veiklą.

Vežimą :

Mes išsiūsime prekes, kai jums patvirtino, kad per 3 dienas (išskyrus Švenčių ir savaitgalio ).

Jei mes neturime laivas per 3 dienas ,mes susisieksime su jumis artimiausiu metu ir atnaujinti pristatymas dienų už jus , Ačiū .

Apmokėjimas :

Mes priimame mokėjimus sąlyginio Deponavimo !Mes tik laivas www.poligon-1.lt Adresas Tik , įsitikinkite, adresas ir kontaktinis vardas www.poligon-1.lt yra teisinga !Rusijos pirkėjai, prašome palikti savo vardą , pavardę, Ačiū !

Grįžta & Pakeitimo :

Visi daiktai yra Patikrinti ir Supakuoti į gerą condiction,jei esate nepatenkinti mūsų produktus ,prašome susisiekti su mumis per 30days pakeisti arba Grąžinti pinigus !

Atsiliepimai :

Gavę elementą ir patenkinti su produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.

Mes palikti 5 balai DSR atsiliepimą apie jus.Iškilus klausimams, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti bylą per www.poligon-1.lt.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai