SUKIA 10vnt/Daug Fishhook 3g/5g/7g/10g/14g Suku Jig Galva Kablys Minkštas Masalas Žvejybai Širdys Jig Galva Masalas Spręsti Priedai

SUKIA 10vnt/Daug Fishhook 3g/5g/7g/10g/14g Suku Jig Galva Kablys Minkštas Masalas Žvejybai Širdys Jig Galva Masalas Spręsti Priedai

w159652

Nauja

Yra sandėlyje

€5.73 €3.44
Vnt.

Žymos: ul jig galva, jig head g, stendai vadovas, daiwa striukė, striukė xxx, jig lėtai pikis, mesti jig, anime, manga, cosplay, tautog jig galva, kablys kompensuoti.

PAGAMINTAS IŠ AUKŠTOS ANGLIES PLIENO

SUKIA žvejybos jig galvutes funkcija aukščiausios kokybės tvirtas ir patvarus kūno dizaino, kad atitiktų jūsų pasitenkinimą.Kablys akis yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, kuri leidžia jums gauti savo masalą į tikslą veiksmingai.

AŠTRŪS KABLIUKAI

Chemiškai-aštrus spygliuota kablio vieta užtikrina geresnį skverbtis ir pagerina hook-up santykį.

KABLYS AKIŲ DIZAINAS

Tiksliai suprojektuoti kablys akių užtikrina, leidžianti geriau ryšį su meškere.

PUIKUS PASIRINKIMAS

Išbandytas ir rafinuotas, patvarumo ir patikimumo.Jis bus puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta žvejybą.Druska vandens ir gėlo vandens yra tinkamas

GAMINIO DYDIS

Įvairių žuvų reikia įvairaus dydžio kabliukų, sukia suteikia jums 5 įvairaus dydžio kabliukų.

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Shippment

1) Visi daiktai bus išsiųsti per 5 darbo dieną už LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). 2)Klientas gali būti neaišku, su laivybos laiku, mes pasirūpinsime sparčiausiai express, remiantis savo adresą, laivybos laikas yra nuspręsta vežėjas, todėl būkite kantrūs, kol jūsų prekė atvyko. 3) Vežimas gali būti atidėtas, per šventes ir savaitgaliais. 4) Prašome susisiekti su mumis, jei jūsų prekės nėra atvyko po 45 dienų.

Apie Atsiliepimą

1) Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų. 2) Jei jūsų netenkina nieko apie mūsų produktas, tai būtų naudinga jums susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamą įvertinimą, mes stengiamės suteikti jums bet kokia paslauga, kad kiekvienas patenkintas klientas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai