IPhone 12 Pro Max Atveju,Xundd oro Pagalvė Bamperis atsparus smūgiams Atveju, Prabangos Electroplated Metalo Dvipusis Atveju iPhone 12 Pro Max 6.7

IPhone 12 Pro Max Atveju,Xundd oro Pagalvė Bamperis atsparus smūgiams Atveju, Prabangos Electroplated Metalo Dvipusis Atveju iPhone 12 Pro Max 6.7

w15911

Nauja

Yra sandėlyje

€15.33 €8.44
Vnt.

Žymos: padengti "iphone" 11 vyrų, atveju iphon xr, skambinkite iphone 12, prekės prabanga moteris, iphone 12 pro max atveju juostelės, baseus iphone12 pro atveju, iphoned x atveju, coque "iphone" 10, iphon 12 pro max, atveju iphone12.

Specifikacija Atveju

●Suderinamumas Atsparus smūgiams atveju, specialiai skirtą apsaugoti "iPhone", 12 " Pro " / "iPhone", 12 " Pro Max. ●Oro pagalvių technologija XUNDD įmontuota apsaugos oro pagalvė pagalvės išorinės briaunos jūsų telefonui, apsaugo ją nuo atsitiktinio kritimo ir smūgių. ●Patobulintas kameros ir ekrano apsauga 8mm-iškėlė kraštus, kad būtų išvengta telefono tauriųjų fotoaparato objektyvo ir ekrano, iš vis lengvai subraižyti. ●Tiksliai išpjovą atveju Tai tiksliai pagaminti telefono apsauga atveju, leidžia lengvai valdyti jūsų telefono mygtukų, kameros, ir uostus. ●Aukštos kokybės medžiagos, Telefono korpusas pagamintas iš importuojamos medžiagos, kuri neleidžia greitai išvaizda pirštų atspaudų ženklai ir spalvos.

Funkcijos Nuoroda:

Įmontuota oro Pagalvė Technologija

Niekas nesupranta, svarbą ir reikšmę savo telefoną geriau nei XUNDD.Kad yra, kodėl mes turime įrengtas mūsų atsparus smūgiams atvejais su state-of-the-art oro pagalvė apsaugos technologija.Mėgaukitės savo galingas 12 Pro Max smartfon žino, kad yra apsaugotos nuo atsitiktinio lašai ir poveikį.

SGS Antidrop Sertifikatas Įrodo Mūsų Kokybės

Iš visų pusių Apsauga

Oro pagalvių technologija yra suporuotas su 0.8 mm iškėlė kraštų, kurie suteikia labai reikalingą apsaugą jūsų Telefono kameros ekraną nuo įbrėžimų.Įgyti papildomų ramybę, pateikdami telefoną ant įvairių paviršių, tokių kaip stalas ar daiktadėžė.

Anti-pirštų atspaudų Projektavimas

Išlaikyti Jūsų Atveju, Aišku, Ir Nauji

Plonas Ir Lightweigt

Kaip "Ploni" Kaip Originalus Telefonas

Soft&Safe

Lanksti ir minkšta konstrukcija yra malonumas ranka.XUNDD tai lengvas ir plonas dizainas užtikrina saugos skydas, kad liks nepastebėti jūsų kišenėje arba rankinėje.Jos importuojamos akrilo medžiaga taip pat suteikia ilgesnį gyvenimą ir švaresnis, užkertant kelią greitai išvaizda pirštų atspaudų ženklai ir geltonai tonas iš pigaus plastiko irimo.

Pakavimas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai