20khz 2000w wholse nustatyti aukšto dažnio ultragarso suvirinimo mašinos generatorius ir rele

20khz 2000w wholse nustatyti aukšto dažnio ultragarso suvirinimo mašinos generatorius ir rele

w158622

Nauja

Yra sandėlyje

€688.16
Vnt.

Žymos: ultragarso suvirintojas, cleaner ultrason, galia ultragarso daviklio 20khz, rele ultrason, dujų suvirinimo mašina, ultragarso dažnio generatorius internete, inverter suvirinimo aparatas, ultragarsinį suvirinimo, mobilusis telefonas cleaner, 28khz ultragarso daviklio.

20khz 2000w wholse nustatyti aukšto dažnio ultragarso suvirinimo mašinos generatorius ir rele

Modelis: ULT2000C-20K 2000W/20KHZ ultragarso generatorius ir rele maksas suvirinimo mašina

Pakavimo Sąrašas: ULT2000C-20K ultragarso generatorius*1pc; 2000W/20KHZ ultragarso daviklio*1pc;, Ragų 110*20mm *1pc Flanšas*1pc suderinta kabeliai

Funkcija Aprašymas

Radžio šaltinis ultragarsinį suvirinimo įranga sudaro protingas ultragarso generatorius ir ultragarsinio keitiklio.Ultragarso generatorius paverčia žemo dažnio kintamosios srovės į aukšto dažnio kintamoji srovė, ir konvertuoja elektros energiją į mechaninę energiją dėl aukšto dažnio vibracija per rele.Suvirinimo galvutė sukuria dešimtis tūkstančių aukšto dažnio virpesių per sekundę, kai ji yra taikoma kontaktai termoplastinės.

Aukšto dažnio vibracijos perduoda ultragarso energijos suvirinimo zonoje, per viršutinį suvirinimo gabalas, kuris sukelia vietinius aukštos temperatūros, dėl trinties tarp viršutinės ir apatinės suvirinimo vienetų.Po ultragarso veiksmų, slėgis trunka kelias sekundes, todėl sukietėti ir nustatyti, formuojant stiprią molekulinės grandinės, pasiekti suvirinimo.

Produkto Savybės

(1) automatinis dažnių valyti, automatinis atitikimo rele;

(2) maitinimo atsiliepimus, geriau suvirinimo kokybės;

(3) Energijos kolonėlė, suvirinimo prisitaikyti yra stipresnis;

(4) tikslus dažnio moduliavimas, veiksmingumą rele yra optimali;

( 5 ) prisitaikyti prie nuolat suvirinimo ir kintamos suvirinimo;

( 6 ) ultragarsinis generatorius, ultragarsinis daviklis, komplektai, bendrosios produktų galima įsigyti;

(7) Nacionalinė aukštųjų technologijų įmonėse, bendrovėse, kokybės užtikrinimas, paslaugų vietoje;

Techninis Parametras

1. Išorės matmenys: L x W x H=295mm x 282mm x 101mm

2. 2. Aplinkos temperatūra: -20° C iki 45 ° C

3. Įvesties galios koeficientas: ≥ 80%

4. Veikimo dažnis: 20KHz

5. Darbo maitinimas: AC220V± 10% 50-60hz

6. Pelėsių dažnių diapazonas: ± 400HZ

7. Automatinis dažnio sekimo tikslumas: ± 2HZ

8. Integruotos apsaugos srovė: 17A

9. Per srovės apsaugos laikas: 50ms

Prašymas

Ultragarsinis generatorius ir rele naudojama Išlydyti-prapūsti audinio ir ne nwoven suvirinimo medžiaga kaukė mašinos surinkimo.

Nuotraukos

Įdiegti dydis:

2000W/20KHZ Generatorius dydis, Rele, Flanšas, Mirti galvos dydis(vienetas:mm)

Muitai: Visų produktų pristatymas iš Kinijos gali sukelti tarifus.Prašome gerai žino apie savo šalies importo įstatymų.Visi produktai Cloudray pardavimo numatytasis FOB prekybos sąlygas, pirkėjams bus imtis savo atsakomybę dėl visų rūšių mokesčių savo šalyje.Jei turite ypatingų pageidavimų dėl deklaracija, prašome palikti pranešimus į mus, kai jums padaryti užsakymą.Pristatymas nuo vietos šalyje (Vokietija/JAV/Rusija) neturi jokių importo muitų, reikalaujama.Visi paketai su Brazilija, reikia CPF ar CNPJ skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.Visi paketai į Argentiną reikia CUIT skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.Visi paketai, Čilė reikia VĖŽIOSE skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.Visi paketai, kad Rusija turi Visas Pavadinimas ( vardas) + Vidurio vardas + pavardė ).

Įmonės informacija:

Shandong Lazerio Šaltinis Technology Co.,ltd.tai tas pats, kaip Jinan Hongyuan Electric Co., Ltd

yra aukštųjų technologijų įmonė, įsikūrusi pagrindinė sritis elektroniniu būdu išsivysčiusiuose regionuose-Jinan.Profesionalus dizaineris & gamintojas & eksportuotojas lazerių maitinimo su 17 metų darbo patirtį, Turėti gerus ilgalaikio bendradarbiavimo su YUEMING lazeriu, HAN ' S lazeriu, GCC lazeriu, PAMI lazeriu, AMR lazeriu, Boye lazerio, Nei lazerio, Senfeng lazeriu, Bodor lazeriu, SUN-IKI lazerių, Ruijie Lazeriu,Raudona Burė Lazeriu, AOL Lazeriu,kt.Tikimės, kad turėsite galimybę padėti jums jūsų verslo linija.

Mūsų companycan individualų lazerių maitinimo pagal jūsų reikalavimo.Iš tikrųjų, apie 50% mūsų lazerio galia yra specialiai pritaikytas lazerio aparatas gamykloje.Jei turite kokių neatidėliotinų poreikių, prašome susisiekti su mumis laisvai.

Gaminame griežtai pagal ISO9001:2008 tarptautinė kokybės valdymo sistemos elementų elgesys gamybos veikla.

Kontaktinė informacija:

Daugiau išsamios informacijos apie mūsų lazerių maitinimo, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes stengiamės jums padėti.

Mūsų kontaktiniai duomenys taip: Shandong Lazerio Šaltinis Technology Co.,LTD / Jinan Hongyuan Electric Co.,LTd pasveikinti savo kreipkitės dėl išsamesnės informacijos whatsapp/wechat/mobilus: 008618765801225

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai