1/4 Vnt Multi-dydis, Metaliniai Baldai, Kojos Sunkiųjų Baldai Kojos Įstrižai Smailas Sofos Kojos TV Bench Spinta, Sofa-Dresser

1/4 Vnt Multi-dydis, Metaliniai Baldai, Kojos Sunkiųjų Baldai Kojos Įstrižai Smailas Sofos Kojos TV Bench Spinta, Sofa-Dresser

w158395

Nauja

Yra sandėlyje

€14.02 €13.32
Vnt.

Žymos: baldai lygiava kojos, kojos sofos metalo, aksomo stendo žalia, hamy baldai, sofos, lova suolo, baldai kojinės šuo, kojos metalinės, baldų kojos, derliaus stendo kojos, stendo sporto salė.

Metaliniai Baldai, Kojos Įstrižai Smailas Baldų Kojų Stalo Kojos TV Bench Kabineto Kėdė, Sofa Odininkas Juoda

Produkto aprašymas:

PRODUKTO PAVADINIMAS: Įstrižai Metalinės Baldų Kojelės

MEDŽIAGA: Geležis

AUKŠTIS : 120/150/200/250mm (4.72/5.9/7.87/9.84 Coliai)

SPALVA: Juoda

Naudojimas: Plačiai naudoti sofa, lova, Spinta, spintos, arbatos stalo, odininkas, staliukas, TV stendo ir kt.

KOMPLEKTĄ SUDARO:

2/4 Vnt x Įstrižai Metalinės Baldų Kojelės (Included16 varžtais)

SAVYBĖS:

1.AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS: 4 metaliniai baldai, kojų yra pagamintas iš aukštos kokybės ketaus su poliruoto žalvario ant paviršiaus, Kuris yra patvarus, tvirtas guolių galimybė, nerūdijantysis, įbrėžimams atsparus ir blizgus.Be to, yra guminis padas apačioje baldų kojeles, kad išvengti nebraižyti grindų.

2. LENGVAS MONTAVIMAS: metalo kojos yra įrengta 4 anksto išgręžtas montavimo plokštė, Tiesiog imti nuo senų kojų ir įsukite naują po gręžimo.

3. GERAS PASIRINKIMAS NORINT ATNAUJINTI JŪSŲ BALDUS: Jei dabar skubiai noriu pakeisti senus ar sugadintus baldus jūsų namuose, Ji gali padėti jums pakeisti baldai už mažą kainą.Tiesiog reikia pasirinkti šio Apskritojo Kūgio Formos, baldų Projektavimas koją, ir pakeiskite seną arba sulūžusių baldų kojos, gausite "naujas", sofa-lova, komoda arba lovą, stalą, Suteiks jūsų baldams ir namas naują išvaizdą ir naują stilių.

PASTABOS:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai