PUIKUS ELITO SPANKER Lauko Taktinių Šuo Bungee pavadėlio Skirta Mokymo Medžioklės Įranga Dviguba Rankena Metalo Sagtis

PUIKUS ELITO SPANKER Lauko Taktinių Šuo Bungee pavadėlio Skirta Mokymo Medžioklės Įranga Dviguba Rankena Metalo Sagtis

w158254

Nauja

Yra sandėlyje

€11.65 €7.57
Vnt.

Žymos: taktinis ziajać multicam, šuo har, šuns pakinktai taktika, hlbb šunų antkaklis, neko šunų antkaklis, obag kišenėje, pavadėlio šuo pavadėlio, karinės klasės šunų diržas, spanker, šuns pavadėlio atsiimti.

Funkcija:

Tvirtas Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės Nailono diržas,ir nerūdijančio plieno cinko lydinys sagtis, kuri gali atlaikyti 200-250kg traukos jėga.

Greito atjungimo sagtis, minkštas paminkštinta rankena maksimaliam komfortui

Rankenos dizainas: Bungee yra rankena su minkštu kamšalu, kad gali būti dar patogus ir lengvai valdomas

Įvairių spalvų, su Puikia Elito Spanker panaudoti liemenė puikiai tinkančių.

Mokymo Bungee Elastingumą, suteikia pakankamai tempimo jėga, ir turi plėtinį gali suteikti rezervo laiko ir apsauga iš abiejų pusių, kai jūsų šuo skuba atlikti,Ilgis 33.5-40 cm

Šis mokymas šuns pavadėlio su greito atjungimo metalo sagtis,cinko lydinys, sustorėjimas, metalo kabliukas yra pagamintas iš cinko lydinio, medžiagos,stipresnis nei anksčiau.Šio pavadėlio apie 33.5-46.5 cm (85-118 cm)ilgio, tinka šunų mokymo ar kasdieniame gyvenime.Gražus pasirinkimas visų rūšių šunų.

Veda virvė turi dirbti arti įrašą ar apykaklės zonos yra malonu gauti greitai kontrolės, kuri padeda su mokymo tikslais, siekiant atvesti šunį į kulno,tiek jų suteikti optimalaus valdymo atstumas.

Metalo Klipas

Šunų dresavimo pavadėlio tai metalo sagtis buvo tvirtai pritvirtintas prie šuns antkaklio.Ji gali atlaikyti iki maždaug 200kg tebsile po degustacijos.

Stiprios Elastinės Juostos

Ši paslauga šuns pavadėlio buvo stipri, elastinga juostos teikti plastiškumas suteikia optimalų atstumą, kai šuo traukia,stiprumas, kuris greitai išsisklaido jėgas, sumažinti sužalojimų riziką ir padidina komfortą.

Gražus Susiuvimo & Minkšta Rankena

Šis trumpas stiliaus šuns pavadėlio, turi minkštą rankeną lengva rankena.Tinka šunų mokymo ar kasdieniame gyvenime.Gražus pasirinkimas rūšių šunų.

Bungee šuns pavadėlio buvo stipri, elastinga juostos teikti plastiškumas suteikia optimalų atstumą, kai šuo traukia,stiprumas, kuris greitai išsisklaido jėgas,sumažinti sužalojimų riziką ir padidina komfortą.

Šunų dresavimo pavadėlio tai metalo sagtis buvo tvirtai pritvirtintas prie šuns antkaklio, ir tai galo minkšta paminkštintas rankenos lengva rankena ir saugo juos puikiai ilgis nuo jums tinkamą mokymą.

Produktų Ekranas

Ekrano Dydis

Spalvotas Ekranas

Dėkojame už jūsų užsakymų !Linkiu jums būti laimingas pirkinių patirties!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai