4Pcs Polistirolas, Bear Rabbit Modeliavimo Lokys Pelėsių Balta "PASIDARYK pats" Formų Skulptūros

4Pcs Polistirolas, Bear Rabbit Modeliavimo Lokys Pelėsių Balta "PASIDARYK pats" Formų Skulptūros

w158141

Nauja

Yra sandėlyje

€22.28 €11.81
Vnt.

Žymos: cnc putų mašina, modeliavimo polistireno lokys, lokys pelėsių, lokys polistirolas, velykų kiaušinių pelėsių, tortas triušis, polystyren, dekoro triušis, lokys pelėsių, velykų.

Aprašymas Šis produktas yra komplektas lokys ir kiškis formos modeliavimas, pagamintas iš polistirolo medžiagos, aukštos kokybės ir patvarus.Puikus papildymas jūsų meno ir amatų rinkiniai, taip pat ir puikus skulptūrų ar paveikslų.Lengva dažyti ir paprasta dirbti!Taip pat, jums gali suteikti jūsų šeimos ir draugų.Ir jie bus taip, kaip ji.

Savybės

- Spalva: Balta. - Medžiaga: Putos - Dydis: 25.00X27.00X40.00 cm/ 9.82X10.61X15.72 ch. - Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas, skirtas ilgam naudojimui. - Gyvūnų formos dizainas, unikali ir žavinga, galite naudoti savo vaizduotę ir kūrybiškumą, kad įvairias dekoracijas. - Jūs galite dažyti pelėsių ar pridėti embellishment apie tai, kad ji atrodo unikalus ir akį traukiantis. - Puiki dovana šeimai ir draugams, kurie mėgsta DIY sprendimus, ir jie bus taip, kaip ji. - Vaikai bus meilė ateina su naujų būdų, kaip papuošti savo putos, meškiukas ir kiškis modelį.

Pakavimo sąrašas 4 x Polistirolas, Bear Modeliai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai