Automobilių HUD Suderinama Visi Automobilių Greitis Projektorius GPS Skaitmeninis Automobilių Spidometro A2 Elektronika Head Up Display prekinis, galinis Stiklo Projektorius

Automobilių HUD Suderinama Visi Automobilių Greitis Projektorius GPS Skaitmeninis Automobilių Spidometro A2 Elektronika Head Up Display prekinis, galinis Stiklo Projektorius

w158123

Nauja

Yra sandėlyje

€19.42 €16.51
Vnt.

Žymos: strava gps spidometras, gps greičio spidometras, automobilių navigatorius projektorius, automobilių ekranas hud, gps spidometras universalios, hud, headsup ekranas, audi hud, mažas gps spidometras, gps spidometras paprastas.

KUFNINE Automobilių HUD Suderinama Su Visais Automobilių Greitis Projektorius GPS Skaitmeninis Automobilių Spidometro A2 Elektronika Head Up Display prekinis, galinis Stiklo Projektorių Universalus

Savybės:

1. Galima bet kokį automobilį, lengva įdiegti, plug and play

2.Ekranas 3.5 colio HD ekranas

3.Multi-color dizainas daro ekrano gausiai ir lengviau skaityti

4. Nano-technologijų panaikinti dvigubą atspindžiai,daugiau aišku.

5. Turtingas Turinys: greitis,kompasas, greičio signalą,nemokamai pereiti tarp km ir mylias

6. Auto power on/off: HUD pradžia ir ne su transporto priemonės paruošimas ir išjungti, veiksmingą apsaugą automobilio akumuliatorių;išlaikant vadovas perjungti režimą,daugiau lengva kontroliuoti HUD.

7. Automatinis ir rankinis ryškumo nustatymo režimas,vairuojant be atspindžių.

Naudoti ir montavimas apmąstymams filmas:

Atkreipkite Dėmesį: HUD projektų prietaisų skydelio informacijos apie automobilio priekinis stiklas , nes priekinio stiklo yra dvigubas, kuris leis dvigubai atspindys ant priekinio stiklo, kai ji veikia.Dvigubas atspindys bus kitoks sukelti įvairių priekinio stiklo.Jei jūs galite pamatyti aiškiai parodyta informacija, tada nereikia naudoti apmąstymų filmas.Jei yra dvigubas vaizdas, tada prašome naudoti apmąstymų filmas.

Visų pirma, prašau įdėti non-slip mat ant prietaisų skydelio, ir tada įdėti HUD apie tai.Apmąstymų filmas gali būti laikykis pozicijos, tiesiai virš HUD poziciją, kurią gali atspindėti šeimininko ekrano stiklo.

Metodai įklijuodami filmas:

1.Purškimo kai vanduo į vietą, kad filmas bus įterptas,tada sausu skudurėliu valyti;

2.Kilimo pusėje (pažymėtas 1) atspindžio plėvele,tada įklijuokite jį į lango stiklą.

3. Po to, kai jūs jau priprato vietą, galite naudoti nulio valdyba ar dar kažkas butas slick kino ir išspausti vandens inside out " kol nėra burbulas ar vandens.

4.Nuimkite apsauginę plėvelę (pažymėti 2) apmąstymų filmas.Jei filmas negali rodyti visą informaciją, prašome nustatyti ne slydimo padas, perkelti padėties .

Sprendimas dėl Bendrų Problemų:

1. HUD ekranas be jokio ekrano,ir nėra maitinimo

Patikrinti automobilinio įkroviklio kabelį, jei ji yra stora, išgriauti keletą kartų įdėta kelis kartus patikrinkite, ar HUD pereiti, jei ji įgaliojimus.Jei vis dar nėra ekranas prašome pabandyti kitą automobilį išbandyti ir analizuoti, ar automobilio cigarečių degiklio sąsaja yra blogas, jei jis yra blogas, žiebtuvėlio, pabandykite prijungti kabelio linijos į automobilio akumuliatoriaus.

2.HUD negali ieškoti palydovo.

Prašome ratai atvirame lauke

3.Netiksli Greitis

Pirma: patikrinkite, ar palydovo piktograma pasikeičia iš raudonos į žalią.

Antra: patikrinkite, ar greičio vienetas yra teisinga, meniu 5 gali pakeisti greičio vienetas

Trečia: Kai HUD yra galingumas,vertikalus paspauskite banga mygtuką 5 sekundes, norėdami patekti į meniu 1,(čia greitis piktograma yra 1),parametras rodo, 107,aukštyn arba žemyn banga mygtuką, norėdami padidinti arba sumažinti reikšmę, pagal skirtumą, kol jis rodo teisingas.Po reguliavimas, vertikalus, paspauskite ir 5 sekundes palaikykite jį išsaugoti.

4.HUD pamatyti ne aiškiai pagal saulės spindulių.

Patikrinkite, ar HUD priimančiosios apsauginės plėvelės yra įtrūkęs,ir prašome laikytis šių svarstymų plėvelės ant stiklo.

5.neteisingas veikimas sukelti avarijų.Ar netikslūs duomenys

Padaryti iš naujo nustatyti,rasti meniu 7

6. HUD nepavyksta išjungti automatiškai

Rasti meniu 6, (greitis piktograma yra 6) , pakeisti jį į 132, 132 reiškia 13.2 V, ir jei HUD išjungti, kai vairavimo, pakeisti jį į 128, 128 reiškia 12.8 V

Paketą Sudaro: 1 x HUD Priimančiosios 1 x Įkroviklis 1 x Anti-sip Kilimėlis, 1 x Atspindi Kino 1 x Instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai