100vnt/Daug Ziplock Aliuminio Folijos Maišelį Mylar Priekiniai Aišku, Maišeliai Maisto produktų Laikymo Krepšiai Kavos, Arbatos Pakuotė, Maišeliai Atsistoti

100vnt/Daug Ziplock Aliuminio Folijos Maišelį Mylar Priekiniai Aišku, Maišeliai Maisto produktų Laikymo Krepšiai Kavos, Arbatos Pakuotė, Maišeliai Atsistoti

w1579

Nauja

Yra sandėlyje

€9.06 €8.60
Vnt.

Žymos: plastiko maišeliais, folija stendas, kava maišelyje, kavos pakuotėje, virtuvės organizatorius lentyna rankšluosčiai, krepšys plastikinis, maišelio laikiklį arbata, arbatžolių maišelis turėtojas, savininkas arbata, kavos maišelis.

Aprašymas 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Kostiumas Grūdų, Saldainiai, papuošalai priėmimo, amatų, kostiumų dizaino, Elektronikos gaminiai ir jų priedai ir kt Spalva: Priekiniai aišku, Atgal, yra aliuminio folija Funkcija: ziplock krepšys yra lengva uždaryti ir perdirbimas

Nemokamas skubus pristatymas (DHL, UPS, FEDEX RINKLIAVOS EMS) Jei užsakymas virš $80, dauguma šalių gali mėgautis nemokamas greitas pristatymas, pristatymo laikas abount 5-8 darbo dienas.Įtraukti šalis: Europa, (neįskaičiuotos Ukraina, Baltarusija), JAV, Kanadoje, Meksikoje, Alustralia, Naujosios Zelandijos, Izraelio, Japonijos, Singapūro, Turkijos, Indonezijos, Malaizijos ir kt.Daugiau informacijos prašome susisiekti su mumis.

Atsiliepimai

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš palikti atsiliepimą.

2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Viskas turi sprendimo būdas, mes tikimės, kad turėsime tolesnio bendradarbiavimo, todėl mes negalime tikiuosi, kad jis bus įtakoja draugystę tarp jūsų ir mūsų.

Mokėjimo

1.Mes priimame alipay čia.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei jūs negalite, patikrinkite mūsų iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi bepleted per 3 dienas.

Vežimas

1.Parengti laivybos laikas

Nes mes dirbame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 3-7 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.

PRANEŠIMAS

1 .Prašome įsitikinkite, kad jūsų informaciją (Vardą, telefono numeris, adresas, pašto indeksas ir t.t.).Kai jis išsiųstas, jis negali būti pakeisti.Prašome suprasti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai