Oro Valytuvas Tiesa, HEPA Filtras Pašalinti Sterilizer Ozonas, Formaldehidas valymo KD2.5 Buitinių Didelis Profesija Oro Valymo Jonizatoriaus

Oro Valytuvas Tiesa, HEPA Filtras Pašalinti Sterilizer Ozonas, Formaldehidas valymo KD2.5 Buitinių Didelis Profesija Oro Valymo Jonizatoriaus

w157398

Nauja

Yra sandėlyje

€52.76 €35.88
Vnt.

Žymos: oro purifi, deguonies portabl, uv led oro valytuvas, jonijos oro valytuvas, scuba deguonies 5l, hm mens, oro o šveicarijos e2441a filtras, matuoklis ozono, atveju grafinį planšetinį kompiuterį, ozon.

Oro P urifier H ousehold I ndoor S moke ir D ust R emoval E xcept

HEPA technologija gali natūraliai pašalinti itin smulkios kietosios dalelės, kaip mažas, kaip 0.02 um ir 99.97% bendros ore esančių alergenų veiksmingai ilguoju laikotarpiu.Suteikia saugumo garantija iki ekranu, realaus laiko patalpų oro kokybės.

Ypatybė:

Įtampa:220v

Galia:50Hz

Taikymo sritis:40-60 m2

veikimo principas:Aktyvintos anglies

Triukšmas:25-56db

Oro tūris:151-300m2/H

Spalva:Balta

Filtro tipas:Composite filtras

Gryno oro:

Composite filtras pristato visi aplink apsaugos

Auto režimas yra labiau efektyvi alergenų pašalinimas

Automatiškai stebi, reaguoja & valo orą

Kokybiškos valymo, kurie gali būti taikomas maks. 60m2 kambarys

Ilgas tarnavimo laikas, veiklos

Realaus laiko KD2.5 atsiliepimais

Sveikos oro apsaugoti budrūs filtras gyvenimą su tikslumą

Dizaino jums

Jutiklis UI su didelis skaitmeninis ekranas

Ultra silent pagal miego režimas tik 25-56db

HEPA Filtras :

Ekstra storio NanoProtect HEPA ir AC filtras yra skirtas kokybiškos valymo efektyvumas ir tarnavimo laikas nuo ore esančių dalelių.

Alergenų režimas

Specialiai sukurtas Alergenų būdas yra labai veiksmingas šalinant bendrąsias ore esančių alergenų.Kai valytuvas aptinka net menkiausio pakeisti oro kokybė, jis bus padidinti savo valymo veiklos pašalinti alergenus į orą.

VitaShield IP :

Vitashield IPS su aerodinamika dizaino ir papildomo storio NanoProtect HEPA Filtras padidinti švaraus oro pristatymo 393 m3/val., kurios gali būti taikomos iki 95m2 kambarys.Ji gali veiksmingai pašalinti UFP dalelių, kaip mažas, kaip 0.02 um (daugiau nei 100 kartų mažesnis nei KD2.5), pašalina 99.97%* bendras ore esančių alergenų, 99.9% bakterijų, tokių kaip H1N1. Ji taip pat suteikia jums su patikino, apsauga nuo kenksmingų dujų, pavyzdžiui, formaldehido, tolueno ir TVOC.

Realaus laiko skaitmeninis KD2.5 :

Skaitmeninis KD2.5 rodiklis kartu su 4-žingsnis spalvos žiedas atsiliepimus teikia realaus laiko patalpų oro kokybės.

Sveikos oro apsaugoti :

Su pažangiosios AeraSense technologija, filtras gyvenime yra tiksliai apskaičiuojama, remiantis vidaus taršos lygis, oro ir veikimo laikas.Sveikos oro apsaugoti įspėjimo leidžia jums žinoti, skubiai, kai atėjo laikas pakeisti filtrą.Jei filtro nėra keičiama operatyviai, prietaisas nustoja veikti, kad būtų išvengta veikia su jokio poveikio, nes filtras nėra veiksminga.Todėl jūs esate tikri, sveikos oro visada.

Pakuotė:

1x Oro Valytuvas

1x Nuotolinis Valdymas

Skelbimas:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3.Prašome leisti 1-3cm klaida.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai