Naujas Rapoo 9300M Multi-mode Silent Wireless Keyboard Mouse Combo "Bluetooth" 3.0/4.0 RF 2.4 G perjungti 3 Prietaisų Jungtis

Naujas Rapoo 9300M Multi-mode Silent Wireless Keyboard Mouse Combo "Bluetooth" 3.0/4.0 RF 2.4 G perjungti 3 Prietaisų Jungtis

w157065

Nauja

Yra sandėlyje

€80.21 €33.69
Vnt.

Žymos: tylus tylus klaviatūra, profilio xda, klaviatūros mechan, mause rapoo mt750, belaidė klaviatūra, combo pc, bluetooth klaviatūra, paramos pc žaidimų, sulankstomas apšviesta klaviatūra, klaviatūros rapoo.

Aprašymas:

Protingai persijungti tarp kelių įrenginių Combo protingai prisijungia prie darbo prietaisą.Jie pora kelis įrenginius, ir perjungti juos lengvai.Jie supaprastinti sudėtingas cross-platform naudoti ir įvykdyti įvairias užduotis reikalavimus. Perjungti Bluetooth 3.0, 4.0 ir 2.4 GHz Smart perjungti Bluetooth 3.0, 4.0 ir 2.4 GHz užtikrina stabilią bevielio perdavimo.Jūs vis dar galite naudoti combo nepriklausomai nuo USB prievado trūkumo sumažėjimas arba imtuvas. 4.9 mm, ultra-plonas dizainas su aliuminio lydinio bazės -Ultra plonas korpusas pagamintas iš anoduoto aliuminio, o yra tik 4.9 mm storio.Į žirklinis-pagrindinė technologija užtikrina puikų ir tiksli klavišų. Chiclet klavišus ir žirkliniai klavišą struktūra Chiclet klavišus, kvadratinės užapvalintais kampais, kad kiekvienas klavišo paspaudimas sklandžiai ir teisingai.Chiclet klavišus ir žirkliniai klavišą struktūrą patogiai ir tiksliai rinkti tekstą. Multimedijos klavišai Multimedijos klavišai suteikia jums greitą prieigą prie funkcijų, kaip media player, puslapis, garso reguliavimo ir daugiau. Ilgai veikianti baterija Su Rapoo naujausią energijos taupymo technologiją galite naudoti savo klaviatūrą iki 12 mėnesių ir pele už 9 mėnesius, be maitinimo nutraukimo. Stilinga ir patvari medžiaga Stilingas ir nešiojamų pelė su supaprastintas išvaizdą.Specialus matinis paviršius suteikia puikias slydimo-atsparumas ir jaukus jausmas. Silent design Tai yra belaidžio begarsis, klaviatūra, pelė combo,Tylus jungikliai sumažinti spustelėkite triukšmo ,padėti jums sukurti ramią darbo aplinką. Pakuotė: 1X Rapoo 9300P/9300M Multi-mode Wireless Keyboard & Mouse 1XUSB Imtuvas 1X Vartotojo Vadove(neįtraukti baterija) Pirkėjo pranešimą: 1.Neapima baterija,mes atidarykite pakuotę, išimkite bateriją ir patikrinkite, kaip prieš išsiuntimą,kad pakuotė yra atidaryta. 2.Rapoo 9300P ir 9300M yra pačios pelės,mes atsiųsime jums atsitiktinai iš mūsų sandėlio.Prašome priežiūros iki užsakymą.

DUK:

1.kas yra Naujas Rapoo 9300P?Naujas Rapoo 9300Pis atnaujinti versiją,kurios remia 2.4 G/Bluetooth 3.0/Bluetooth 4.0 prisijungti,galima persijungti tarp kelių įrenginių. 2.Kas yra klaviatūros išdėstymas?Klaviatūra anglų kalbos klaviatūros išdėstymą.Į Russain draugas gali pasirinkti rusų klaviatūra raštas,ji yra ne tik galima naudoti kaip rusų klaviatūra,bet taip pat galite apsaugoti savo klaviatūrą,lengvai valomas,patvarus,išlaikyti sveiką,apsauga nuo dulkių.Jei jums reikia,prašome pasirinkti vieną iš spalvų pasirinkimas,ačiū.-- Kitiems šalies draugas, mes galime siųsti klaviatūros lipdukai kalbų žemiau kaip dovana.Jei reikia, tiesiog palikite mums žinutę.Klaviatūros lipdukai:ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, hebrajų, arabų, Tajų, Japonų, korėjiečių.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas nuo mūsų skiriasi laikas.Dar kartą ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<