360° Reguliuojamas Stovo su neslidžiais Silikono Stalinis Stovas Stalinis Laikiklis Stabilizatorius Mobiliojo Telefono Trikojo GoPro mobilusis Telefonas

360° Reguliuojamas Stovo su neslidžiais Silikono Stalinis Stovas Stalinis Laikiklis Stabilizatorius Mobiliojo Telefono Trikojo GoPro mobilusis Telefonas

w15690

Nauja

Yra sandėlyje

€8.21 €6.57
Vnt.

Žymos: trikojo, anglies pluošto trikojis, tyrimas tabl, sony rx100, kamera anglies trikojo, gopro hero, 4k go pro, trikojo oro šautuvas, telefono trikojo, mobiliųjų lentelė trikojo.

Ypatybė:

Suderinama Su:Telefono Plotis ne didesnis kaip 3,5 colio įstrižainės,1/4 varžto sriegio uosto GoPro/Skaitmeninis Fotoaparatas/PTZ/DJI Osmo ir kt.

Tvirtas Trikojis su neslidžiais silikono pagalvėlės Apsaugo jūsų telefoną tvirtai ant stalo ir neleisti telefonui yra subraižytas.

360° reguliuojamas laikiklis ir 120° pasukti veleną gali patenkinti savo poreikius iš įvairių kampų,kad galėtumėte peržiūrėti telefoną horizontaliai arba vertikaliai.

Sulankstomas Trikojis: Kai jūs karto iki trikojo, jis gali būti naudojamas kaip selfie stick (Nr. Belaidžio Nuotolinio Valdymo).

Aprašymas:

Produkto Kategorija: Mobilusis telefonas trikojo

Savybės:

1.Suderinama Su:Telefono Plotis ne didesnis kaip 3,5 colio įstrižainės,1/4 varžto sriegio uosto GoPro/Skaitmeninis Fotoaparatas/PTZ/DJI Osmo ir kt.

2.Tvirtas Trikojis su neslidžiais silikono pagalvėlės Apsaugo jūsų telefoną tvirtai ant stalo ir neleisti telefonui yra subraižytas.

3.360° reguliuojamas laikiklis ir 120° pasukti veleną gali patenkinti savo poreikius iš įvairių kampų,kad galėtumėte peržiūrėti telefoną horizontaliai arba vertikaliai.

4.Sulankstomas Trikojis: Kai jūs karto iki trikojo, jis gali būti naudojamas kaip selfie stick (Nr. Belaidžio Nuotolinio Valdymo)

5.Gali dirbti su Telefono plonas korpusas

6.Gera Žiūrėti Video/Nuotrauka/Priėmimo "Youtube" Vaizdo įrašus/Transliacijų/Transliacijų ir kt.

Pakavimo sąrašas:

1 X 360° Reguliuojamas Stovo, Stalinis Stovas Stalinis Laikiklis Stabilizatorius Mobilųjį Telefoną GoPro

Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai