2017 CE patvirtintas Zhengzhou Sunup Natrio perboratas Dantų Balinimo Gelis, 3 ml

2017 CE patvirtintas Zhengzhou Sunup Natrio perboratas Dantų Balinimo Gelis, 3 ml

w156510

Nauja

Yra sandėlyje

€4.64 €3.95
Vnt.

Žymos: nagų plokštelę, bmw e36 įrankis, bmw žymės, qd32, pluošto dujos, kodas reader "honda", dantų technologija, dantų gelis, vechicle, obd2 sėdynės.

2017 CE patvirtintas Zhengzhou Sunup Natrio perboratas Dantų Balinimo Gelis, 3 ml

Balinant dantis iki 5-8 atspalvių savaitę!

Jei jums reikia, mes taip pat gali teikti ir kitas sudedamąsias dalis:

0.1%cp, 16%cp, 35%cp, 0.1%hp, 6%hp, 16%hp, 22%hp, 35%hp ir profesinės dantų balinimas gelis yra visų duomenų iš jav!!!

Ryškiai šypsena iš jūsų teisingas pasirinkimas!Privalumai: Aukšta kokybė, geros balinimo efektas Ne savarankiškai zniszcz plungės neturi švirkštų skaldytų klausimas, o transporto procesas Švirkštų patarimai gali padėti stumti gelio tiksliau ir išsaugoti gelio Aukštos kokybės, be žalingų naudoti. 44% Karbamido Peroksido Dantu Gelio, Mėtų Skonio

Specifikacija: 3 ml dydis, 10 VNT., Pakanka 20 paraiškų, mėtų skonio Su KAULŲ ir raumenų sistemos cetificate,saugos jį naudoti.Tinka stomatologijos klinika ir grožio salonas fotoparoda:

Pls naudoti su dantų balinimas burnos dėklą!

atsargumo priemonės

Dantų balinimo gelis pateikti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Nenaudoti nėštumo metu ar maitinant krūtimi.

Pagrindiniai ingredientai: Karbamido peroksidas (Karbamido peroksidas), karbomeras (Carbopol), propilenglikolis (propandiolio),

Glicerinas (Glycerin), PH reguliatorius (PH reguliatorius), nedidelis kiekis stabilizatorius (stabilizatorius), esmė (Mentolis).

Tiekėjas Pažadą:

Gerbiami pirkėjas, prašome atkreipkite dėmesį, kad visi mūsų produktai yra be mažmeninei prekybai skirtose pakuotėse.Jei norite mažmeninei prekybai skirtose pakuotėse, prašome el. pašto susisiekti su pardavėju.

Jei pirkėjas reikalauja mažesnės deklaruota vertė, prašome palikti mums pastabą arba susisiekite su mumis internetu.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Mes tikimės, kad jums patinka apsipirkti mūsų parduotuvėje.Jūsų pasitenkinimas yra mano prioritetas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite man žinoti.Aš padaryti, kad pastangos teikti laiku reaguoti ir padaryti viską, kad esate patenkintas!

PASTABA:

a.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/ pirkti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai